Florăria Magnolia

Fiecare floare are semnificaţia ei, fiind simbolul unor sentimente. De aceea fiecare buchet este unic: trebuie creat şi ales în aşa fel încât să se asorteze cu personalitatea ei - cu ajutorul unei descrieri scurte despre persoana căruia doriţi să oferiţi buchetul, floriştii noştri vă ajută la alegerea unui buchet creat exclusiv pentru persoana respectivă.

Florăriile Magnolia deţin o reţea de magazine în Transilvania şi Bucureşti şi directoratul în România pentru Interflora (lider mondial în servicii de livrări de flori la domiciliu cu o reţea de peste 58.000 de florării atent selectate din peste 140 de ţări).

Colaborăm cu cele mai renumite florării internaţionale, facilitând astfel livrările de flori oriunde în lume. E suficient să vă gândiţi la mesajul care va însoţi florile, pentru că de restul ne ocupăm noi. Ne asigurăm că florile ajung la destinaţie în cel mai scurt timp şi în cele mai bune condiţii.

Florăriile Magnolia vă pun la dispoziţie buchete şi aranjamente florale pentru orice ocazie concepute de floriştii noştri care au reuşit ca prin creaţiile lor să aducă simpla expresie de "comercializare de flori" la nivel de artă florală.

Dorim să fim şi mai aproape de clienţii noştri, să fim alături de ei şi să înţelegem nevoile lor. Astfel deschiderea unui nou magazin în Brasov - un magazin plin de flori pe gusturile fiecăruia, reprezintă cea mai bună oportunitate. Floriştii nostri promit să satisfacă şi cele mai pretenţioase buchete şi aranjamente florale care să demonstreze calităţile artistice.

Fiţi originali şi aveţi încredere în floriştii noştri: în schimb ei vă oferă cele mai bune soluţii de a o impresiona.
Pentru buchete cu personalitate floriştii noştri vă aşteaptă cu mare drag în florăria noastră în Braşov, iar dacă doriţi să alegeţi un buchet de pe site-ul nostru, nu ezitaţi să ne contactaţi pe www.magnolia.ro!
Din florăria noastră veţi putea comanda şi cumpăra buchete şi aranjamente florale pe care le livrăm în Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş şi oriunde în România în maximum 4 ore şi oriunde în lume în maximum 24 ore!

Contact: 0745 753 427

Mail: norbert@magnolia.ro

Localizare