Flormar

Flormar s-a stabilit in Italia la Milano in anul 1970 inspirand frumusetea feminina de mai bine de 45 de ani avand succes inca din primii ani de la aparitie cu lacul de unghii - devenind indispensabil doamnelor. Ulterior si-a extins gama de produse incepand sa produca fard de obraz; fond de ten; fard de ochi; rimel de inalta calitate si la preturi rezonabile - datorita acestor produse femeile din întreaga lume au descperit armonia culorilor din make-up si moda.

Flormar ofera sute de produse ce satisface nevoile fiecarui client prin intermediul diferitelor tipuri de vanzare, patrungand piata cu 120 de milioane de produse transformand tehnologia frumusetii in fiecare zi si ajungand rapid lider pe piată prin canalele en-gros cu peste 4000 de magazine din intreaga lume continuand calatoria in destinatii variate in mai mult de 85 de tari si 5 continente.

Flormar nu se limiteaza la controlul calitatii . Specialistii fac investitii de cercetare si dezvoltare pentru intelegerea indearoape a fiecarui client - fiecare produs este creat de o echipa de experti în domeniul lor prin innoirea continua pentru fiecare sezon cu inspiratie din moda de la Milano cercetand si formand formule inedite si de incredere pentru o inalta calitate. Flormar stabileşte tendinţele în fiecare sezon ajutând femeile să-şi găsescă culorile ce reflectă simţurile şi dorinţele odată cu schimbarea tendinţelor.

Datorită acestora Flormar a devenit unul dintre cele mai cunoscute branduri si de incredere continuand sa-si extinda numarul de magazine fiecare femeie care este in cautarea frumusetii.

 

Localizare