Mirano

Când spunem Mirano ne ducem cu gândul la combinaţia ideală dintre practic, calitate şi accesibilitate.O viziune începută în 1991, care astăzi a devenit unul dintre cele mai de succes business-uri din România.

Condusă de o echipă dedicată, afacerea s-a dezvoltat într-un stil armonios acoperind diverse industrii şi zone de interes. Când vorbim de Mirano, ne referim instant la genţile de călătorie! Pe lângă brandul propriu Mirano - care s-a remarcat de-a lungul timpului prin produse de calitate dar accesibile, grupul are exclusivitate în România pentru distribuţia brandurilor Delsey şi Kipling.

În acest moment, un magazin Mirano întruneşte toate preferinţele sau nevoile consumatorilor în ceea ce priveşte genţile de călătorie şi cele business. Pentru business & călătorie se regăsesc 2 branduri: Mirano şi Delsey. Pentru doamne, genţile Kipling sunt un accesoriu vesel pentru orice zi!

Gamele sunt suficient de diverse cât să acopere toate nevoile şi cerinţele consumatorilor. De la business, cuprinzând rucsaci, genţi laptop până la trollere, având diferite destinaţii - călătorii, business, de cabină etc.

Contact: 0268 706 880

Mail: brasov@mirano.ro

Localizare