Bits and Bites IT BBQ Brașov reunește pasionații de tehnologie!
#bits and bites #burgeri si bere #cartier coresi #comunitate #comunitatea locala de it #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #evenimente #it bbq brasov #pasionati de tehnologie #radio brasov #tehnologie #The Business Factory #tremend #vouchere

Pasiunea pentru tehnologie și plăcerea gustului se întâlnesc la Bits and Bites – IT BBQ Brașov, eveniment dedicat comunității locale de IT. Organizat de Tremend, în colaborare cu Coresi, The Business Factory și Radio Brașov, IT BBQ își dorește să aducă împreună pasionații de tehnologie într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Detaliile evenimentului:

  • Data: miercuri, 13 septembrie
  • Ora: de la 17:00
  • Locație: Coresi Business Campus, Brașov
  • Intrare liberă

Cu un scop clar de a uni oamenii din industria locală de IT, Bits and Bites BBQ Brașov oferă o oportunitate unică pentru profesioniștii din domeniul tehnologiei să se întâlnească, să facă schimb de idei și să se bucure de o seară plină de distracție și delicii culinare.

Pentru a transforma această seară într-una și mai specială, organizatorii au pregătit nu mai puțin de 250 de vouchere gratuite pentru burgeri și bere, astfel încât toți participanții să se poată bucura de preparate delicioase și de băuturi răcoritoare. În plus, evenimentul promite și alte surprize pe parcursul serii, pentru a face din această întâlnire un moment cu adevărat deosebit.

„Bits and Bites BBQ Brașov reprezintă o oportunitate excelentă pentru profesioniștii din industria IT de a împărtăși experiențe, de a crea noi conexiuni și de a consolida relații solide în cadrul comunității locale. În calitate de noi vecini, ne dorim să creăm un impact pozitiv în regiune și sperăm ca în următorii ani Bits and Bites BBQ Brașov să aducă împreună un număr cât mai mare de companii și pasionați de tehnologie. Suntem mândri să facem parte din această inițiativă și să susținem dezvoltarea tehnologică în Brașov.”, a declarat Horea Pogăcean, Office Lead Tremend.

Pentru participarea la eveniment și câștigarea unuia dintre cele 250 de vouchere gratuite pentru burgeri și bere, tot ce trebuie să faci este să accesezi și să completezi datele din link-ul alăturat: https://forms.gle/mKmUcZaKfNk9NsND7