Bosquito – 1 august 2021
#bosquito #concert #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #hit music festival #muzica

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Trupa brașoveană Bosquito nu are nevoie de nicio introducere. Probabil sunt mulți dintre cei care își amintesc primul mare concert al trupei brașovene Bosquito. La începutul anilor 2000, în Sala Sporturilor din Sfântu Gheorghe, peste 3000 de oameni s-au bucurat de hiturile atât de populare la acea oră, într-un concert memorabil chiar și pentru Radu Almășan & co.

Însă un lucru e cert: nicio petrecere nu poate fi completă fără melodiile pline de energie “Hopa Hopa”, “Marcela” sau “Așa că beau” și muuuulte altele.

Accesul la diMANSIONS Fun Garden este gratuit, excepție făcând concertele, la care accesul se face pe bază de bilet și se va restricționa cu 2 ore înainte de concert și până la încheierea acestuia. În acest interval, în perimetrul de eveniment se vor putea afla doar plătitorii de bilet.
Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

Bilete disponibile pe: https://dimansions.iabilet.ro/
Grăbește-te să prinzi oferta Early bird!