Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, revine în parcarea Coresi!
#brasov recicleaza #campanie de colectare #caravana ecotic #cartier coresi #comunitate #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #deseuri electrice #ecotic #reciclare #responsabilitate

Caravana ECOTIC ajunge din nou în parcarea Coresi Shopping Resort!

ECOTIC și Eco Civica Center, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov, organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice. Campania este însoțită de Caravana ECOTIC, muzeul mobil al deșeurilor electrice, care va fi amplasată în parcarea Coresi în perioada 11-14 mai 2023. Cele două acțiuni vizează conștientizarea populației în ceea ce privește necesitatea colectării separate a deșeurilor electrice și oferirea de soluții gratuite în acest sens pentru cetățenii Brașovului.

Campania de colectare din perioada 13-14 mai constă în:

  • Preluarea gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase (minimum 20 kg deșeuri electrice, frigider, aragaz, TV, mașină de spălat, uscătoare de rufe etc.) pe baza programării la numărul de telefon 0742 400 404 (apelabil de luni până duminică, între orele 09:00 – 18:00) sau la adresa de email: [email protected]. Pentru comenzi de minimum 40 kg/bucată (mașină de spălat, uscător de rufe, frigider sau combină frigorifică) se va oferi o recompensă valorică.
  • Predarea la punctul temporar de colectare, între orele 10:00 – 17:00. Fiecare persoană care va aduce la punctele de colectare deșeuri electrice, va fi înscris automat la tombolă, având oportunitatea de a câștiga unul dintre următoarele premii: 2x cuptoare cu microunde, 2x aspiratoare, 4x aparate de tuns, 4x uscătoare de păr, 6x truse de scule. Extragerea va avea loc pe 14 mai, ora 18:00 la punctul de colectare la Caravana ECOTIC – parcare Coresi Shopping Resort.

Vino să vizitezi muzeul mobil al deșeurilor electrice, Caravana ECOTIC!

Caravana ECOTIC se redeschide publicului larg, la Brașov cu ocazia campaniei “Brașov Reciclează”. Te așteptăm în perioada 11-14 mai să vizitezi Caravana ECOTIC, o expoziție mobilă care prezintă diverse tipuri de echipamente electrice și electronice, dezasamblate, în scopul evidențierii conținutului reciclabil și periculos, alături de alte informații utile privind importanța reciclării și valorificării materiilor prime.

Proiectul “Caravana ECOTIC” a fost desemnat de Comisia Europeană drept Best Environment LIFE Project în cadrul GREEN WEEK 2018.