Cleopatra ART Dance Studio vine în pași de dans la Coresi!
#cartier coresi #cleopatra art dance studio #comunitate #coresi #coresi shopping resort #dans #dans modern #evenimente #maraton de dans #piata cu copaci #spectacol de dans

În pași de dans, ne pregătim de un weekend plin la Coresi!

Maratonul de dans din această duminică, 28 mai, va începe cu spectacolele impresionante ale tinerelor de la Cleopatra ART Dance Studio. Abia așteptăm să le urmărim și să învățăm noi mișcări, începând cu ora 15:40, în Piața cu Copaci!

În cei peste 11 ani de activitate, școala de dans Cleopatra ART Dance Studio a adunat peste 150 de trofee și premii de excelență în lumea dansului modern. Elevele școlii sunt foste participante la emisiunea Românii au Talent, în anul 2021 devenind ambasadorii dansului modern în orașul Brașov, în cadrul Uniunii dansurilor sociale din România. De curând, dansatoarele de la Cleopatra ART Dance Studio s-au întors de la Iași cu încă 12 premii, dintre care 9 de locul 1 și 3 de locul 2, urmând ca în următoarele 2 luni, lista competițiilor naționale și internaționale să fie completată cu noi titluri.