Concursul “Cel mai puternic pompier” se desfășoară la Coresi!
#Brasov #cartier coresi #cel mai puternic pompier #competitie #concurs #coresi #coresi shopping resort #curaj #evenimente #indemanare #iunie 2022 #parcare #pompieri #putere

Pompierii sunt oameni puternici, curajoși și dedicați unei cauze nobile: salvarea vieții.

Pentru a face față tuturor provocărilor, muncesc mult să-și mențină condiția fizică la un nivel ridicat. Aptitudinile fizice precum forța, viteza, rezistența și îndemânarea sunt testate periodic și în cadrul unor competiții.

În acest an, etapa națională a concursului „Cel mai puternic pompier” se desfășoară la Brașov în perioada 22-23 iunie 2022, iar la startul competiției sunt așteptați peste 100 de salvatori din toată țara.

Concursul se desfășoară pe 3 categorii de vârstă (sub 30 ani, între 30 și 40 ani, peste 40 ani), iar în cadrul acestuia, pompierii trebuie să-și demonstreze abilitățile în mânuirea accesoriilor, ridicarea greutăților și parcurgerea unor trasee cu un grad ridicat de dificultate, cu și fără aparat de respirat.

Le poți admira și tu forța, curajul și îndemânarea timp de două zile, în parcarea Coresi Shopping Resort, în intervalul orar 09:00-18:00!