Conferințele Coresi debutează cu prima ediție în Sala IAR 80!
#Brasov #cartier coresi #conferintele coresi #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #evenimente #people #planet #profit #puterea comunitatii #sala conferinte #sala iar 80

Săptămâna aceasta, în Sala IAR 80 din Coresi Business Campus se va desfășura prima ediție a Conferințelor Coresi, cu tema Puterea Comunității.

De ce Conferințele Coresi?

Coresi este mai mult decât un cartier cu multiple funcționalități. Coresi este un eco-sistem.

Coresi înseamnă comunitate, bucurie, inovație, responsabilitate, parteneriate, dezvoltare durabilă și sustenabilitate.

Prin Conferințele Coresi aducem emoție și inspirație comunității, împărtășind valorile în care credem, alături de partenerii noștri.

Tema: Puterea comunității

Termenul de “Comunitate” este deja parte din ADN-ul nostru societal. Construim cartiere, construim comunități. Împreună construim o lume mai bună!

Despre importanța comunităților dezbatem alături de #creatoridecomunități, profesioniști vizionari, specialiști, reprezentanți marcanți ai mediului de afaceri sau ai mediului educațional, dedicați misiunii de a forma viitorii parteneri de dialog profesional.

PEOPLE 

Importanța impactului pozitiv al unei companii sau instituții asupra oamenilor, mai ales în contextul creării unui eco-sistem ale cărui componente au fost mereu în strânsă legătură cu mediul și oamenii. Trecând de modelul clasic de business, conceptul de stakeholders este lărgit de la factorii de decizie la clienți, consumatori etc. Cum ajungem la diferite comunități? Cum le animăm?

Extinderea de la mediul de business la educație, performanță în mediul academic, importanța formării viitorilor parteneri în dialogul profesional.

PLANET 

Evidențierea unor modele de bună practică în activitatea ONG-urilor, evenimente și activități cu impact pozitiv, implicarea comunității locale în susținerea cauzelor comunitare.

PROFIT

Evoluția mediului antreprenorial și de business local, impactul companiilor asupra economiei locale, naționale și internaționale, reducerea amprentei de carbon, folosirea responsabilă a resurselor, energie verde, soluții tehnologice inteligente.

Agenda

27 octombrie 2022, interval 17:00 – 19:30

Speakeri 

 • 17:00 – 17:30 Welcome & networking lobby clădirea H1
 • 17:30 – Partea I

Panel People

 1. Prof. dr. ing. Ioan Vasile ABRUDAN, Rector Universitatea Transilvania
 2. Daniela PITARIU, Manager Dezvoltare Școlile ERI
 3. Tatian DIACONU, CEO Nhood Romania, dezvoltatorul Cartier Coresi

Panel Planet

 1. Laura POPEEA, Director Executiv Fundația Comunitară Brașov
 2. Daniel SANTA, Organizator Brașov Running Festival
 • Sesiune Q & A
 • 18:30 Short break
 • 18:45 Partea II

Panel Profit

 1. Daniel RADU, CSM Pentalog Brașov
 2. Oana BODEA, CEO Kronospan
 3. Dorian LUNGU, Fondator Luado Chocolate
 • Sesiune Q & A
 • 19:30 Final & networking lobby clădirea H1