Conferințele Coresi: Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos
#Brasov #cartier coresi #conferinta #conferintele coresi #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #evenimente #intrare libera #nutritie #qosmo hotel #stil de viata sanatos #wellbeing

Cartier Coresi organizează cea de-a treia ediție a Conferințelor Coresi, cu tema Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos, vineri, 24 noiembrie, începând cu ora 17:00.

Sănătatea și importanța acordată unui stil de viață sănătos sunt aspecte esențiale ale vieții noastre, cu impact direct în activitatea profesională.

Conferința Coresi cu tema Wellness & Nutriție – Un stil de viață sănătos își propune, ca răspuns la preocupările actuale ale comunității Cartier Coresi, să contribuie la conștientizarea importanței menținerii unei stări de sănătate optime și a adoptării unui stil de viață sănătos.

Despre principiile unei alimentații corecte, riscuri și boli asociate dietelor neechilibrate, conexiunile emoționale cu mâncarea, lifestyle, fitness și evenimente sportive vor vorbi specialiștii invitați:

  • Daniela Nicoleta Sima – trainer, coach, organizator de evenimente gastronomice și sportive
  • Alexandra Culinescu – psiholog nutriționist
  • Cristina Drugău – medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice
  • Bogdan Iurcan – instructor fitness Bellaqva.

Moderator: Dana Anghelescu

Seria „Conferințele Coresi” se înscrie în gama de acțiuni CSR prin care Cartier Coresi, alături de partenerii săi, oferă comunității prilejul de a întâlni specialiști, experți, reprezentanți ai unor companii de renume sau ai instituțiilor publice pentru un dialog constructiv pentru o lume mai bună.

Coresi este mai mult decât un cartier cu multiple funcționalități. Coresi este un eco-sistem care înseamnă comunitate, bucurie, inovație, responsabilitate și sustenabilitate. Prin Conferințele CORESI aducem emoție și plus valoare comunității, împărtășind valorile în care credem, alături de partenerii noștri.

Evenimentul va avea loc la Hotel Qosmo, Cartier Coresi, str. Zaharia Stancu nr. 4.

Intrarea este liberă, însă locurile sunt limitate! Pentru a participa la conferință, te rugăm să completezi formularul de mai jos:

Descoperă speakerii Conferinței Coresi:

„Sunt onorată să împărtășesc cu voi o parte din călătoria mea personală și profesională.

Încă din copilărie, am fost confruntată cu provocări semnificative, trecând prin 11 intervenții chirurgicale. Aceste experiențe m-au învățat importanța vitală a alimentației pentru sănătate. Acest interes m-a condus spre studiul nutriției și tulburărilor de comportament alimentar (la facultatea de psihologie), completat de studii în medicină botanică la Universitatea din Minnesota în 2019.

Un aspect fascinant pe care l-am explorat este impactul emoțiilor asupra modului în care ne alimentăm. Am dedicat timp pentru a înțelege cum sentimentele influențează alegerile alimentare și cum putem gestiona aceste influențe pentru a promova o relație sănătoasă cu mâncarea.

Sunt pasionată de aplicarea acestor cunoștințe în practică, cu scopul de a ajuta alții să înfrunte provocări similare și să promoveze un stil de viață echilibrat și sănătos. Cred că înțelegerea relației noastre cu mâncarea este esențială pentru o viață sănătoasă și împlinită.

Vă mulțumesc pentru atenția voastră și abia aștept să împărtășesc mai multe din experiența și cunoștințele mele!” – Alexandra Culinescu, psiholog nutriționist

„Sunt Bogdan, am 36 de ani și sunt instructor de fitness de 9 ani. Țin antrenamente individuale, dar și antrenamente de grup (clase de fitness), iar de 5 ani practic și alergare montană. De mic am fost hiperactiv și de-a lungul timpului am făcut diverse sporturi, lupte, fotbal, iar de 20 de ani antrenamente în sala de forță. Am absolvit Liceul Economic, Facultatea de Științe Economice, dar am fost mult mai atras de latura sportivă și de interacțiunile cu oamenii, motiv pentru care am ales să activez în acest domeniu, fitness.” – Bogdan Iurcan, instructor fitness Belaqva

„Sunt medic specialist în Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, cu o experiență de peste 9 ani în tratarea afecțiunilor metabolice. Sunt pasionată de menținerea și perpetuarea stării de sănătate și prevenția afecțiunilor asociate, folosind atât educația alimentară, cât și îndemnul către o viață orientată spre mișcare și activități sportive în aer liber.” – Dr. Cristina Drugău, medic specialist Diabet zaharat, Nutriție și Boli Metabolice

„Sunt Senior Trainer, Consultant & Event Manager, pasionată de oameni, de golf și de gastronomie. Din 2020, sunt Managing Director al S1MA, propria companie de training și consultanță. Am obținut Certificatul Profesional și Diploma Profesională în Management din cadrul CODECS și am finalizat în anul 2012 programul MBA din cadrul Open University Business School. Activez pe piața românească de FMCG de aproape 20 de ani, acumulând o experiență vastă în diferite domenii precum achiziții, vânzări și marketing. Am la activ training-uri de Hard Skills (achiziții, negocieri) și Soft Skills (comunicare, management, public speaking, persentation skills etc.)” – Daniela Nicoleta Sima, trainer, coach, organizator de evenimente gastronomice și sportive