De 8 ani parte din povestea ta. Sărbătorește cu noi 8 ani de Coresi!
#8 ani #8 ani coresi #8 ani de comunitate #aniversare #ateliere #bucurie #cartier coresi #comunitate #concert #copii #coresi #coresi shopping resort #de 8 ani parte din povestea ta #dj party #evenimente #famous art #impreuna #ipj brasov #Ludoteca #magie #martie #parinti #piata cu copaci #sărbătorim împreună #spectacole #sustenabilitate #vlad grigorescu #ziua politiei romane

De 8 ani, comunitatea Coresi pune lucrurile în mișcare!

Observăm nevoile oamenilor și îi implicăm în procesul de dezvoltare, construim astfel proiecte sustenabile, suntem atenți la impactul acțiunilor noastre asupra mediului, societății și economiei pentru a genera performanță la fiecare nivel.

La 8 ani de la inaugurarea Coresi Shopping Resort, ne bucurăm de un ecosistem complet de servicii – Cartier Coresi, din Brașov – cel mai amplu proiect de regenerare urbană din România, desfășurat pe o suprafață de 120 de hectare. Coresi reprezintă cartierul prietenos cu locuitorii lui, în care totul se rezolvă la un sfert de oră de mers pe jos sau cu bicicleta.

De 8 ani, #tu ești parte din povestea Coresi, iar împreună cu tine vom celebra și în acest an aniversarea. Descoperă mai jos evenimentele pe care ți le pregătim și vino să celebrezi alături de noi!

Live Show Vlad Grigorescu – 25 și 26 martie, Piața cu Copaci

Mister, suspans și multe semne de întrebare. Pregătește-te să fii uimit!

Iluzionistul Vlad Grigorescu este capabil să citească gânduri, să se joace cu mintea și să uimească prin trucuri incredibile. Vrei să vezi lucruri pe care le credeai imposibile până acum?

Te invităm la un spectacol cum nu ai mai văzut, sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 17:00 în Piața cu Copaci. Iar pentru o extra doză de „woow”, te așteptăm sâmbătă și duminică la Magic Office, ca să vezi și mai de aproape trucurile uimitoare ale iluzionistului! Ne găsești în Piața cu Copaci sâmbătă de la orele 14:00 și 15:30, iar duminică de la 12:00, 13:00, 14:30 și 17:15.

Spectacol de magie prezentat de Eduard și Bianca – 26 martie, Piața cu Copaci

Cel mai apreciat duo de magie te invită la un show de neuitat în Piața cu Copaci!

Eduard și Bianca sunt cei mai tineri magicieni profesioniști din România, iar spectacolele lor sunt colorate, distractive, comice, interactive și educative, perfecte pentru cei mici, dar în egală măsură impresionante și pentru cei mari.

Pregătește-te să fii captivat de trucuri fascinante și lasă-te purtat într-o lume magică alături de cei dragi, duminică, 26 martie, de la ora 15:30 în Piața cu Copaci!

Spectacol Barbarossa & Famous Art – 26 martie, Piața cu Copaci

Îți mai amintești momentele din copilărie în care erai fermecat de personajele din poveste? Retrăiește acele clipe cu ocazia aniversării noastre și bucură-te împreună cu cei mici de spectacole memorabile!

Pregătește-te să fii fascinat de Bufonii Regali și de percuționiștii Barbarossa, duminică, 26 martie, de la orele 13:30, 15:00 și 16:30, în Piața cu Copaci și pe culoarele centrului comercial.

Bucură-te apoi de un moment artistic în mișcare cu personaje fascinante pe catalige și majordomi, o paradă cu inserții comice! Poți urmări spectacolele Reverence și Majordomi duminică, 26 martie, de la orele 12:30, 14:00 și 17:15, în Piața cu Copaci și pe culoarele centrului comercial.

Profesorii Trăsniți te învață noi trucuri științifice – 25 martie, Piața cu Copaci

Pregătește-te să faci cunoștință cu lumea fascinantă a experimentelor științifice!

Profesorii Trăsniți sunt o echipă de savanți gata să te uimească în orice moment! Experimentele lor sunt compuse din zeci de activități interesante și interactive pentru cei mari și mici, atent selecționate din diverse ramuri ale științei. Vino să faci cunoștință cu ei sâmbătă, 25 martie, de la ora 12:00 în Piața cu Copaci!

Concert magic prezentat de Monica Opra și Orchestra Castelanii – 25 martie, Piața cu Copaci

Weekendul aniversar este momentul perfect pentru a-i reuni pe toți cei dragi și a trăi mai mult decât oricând bucuria de a fi împreună!

Sâmbăta aceasta, sunetele muzicii ne vor ademeni pe toți în Piața cu Copaci Participăm la un concert plin de romantism și culoare, prezentat de Monica Opra și Orchestra Castelanii.

Ascultăm vocea extraordinară a solistei, acompaniată de acordurile ansamblului format din instrumentiști ai Filarmonicii Brașovene și ne bucurăm de timpul petrecut împreună într-un cadru magic, pe 25 martie, de la ora 18:30, pe scena comunității din Coresi. Te așteptăm cu drag!

MC Răzvan Stroe și DJ Rux in the mix – 25 și 26 martie, Piața cu Copaci

Party, distracție, beat-uri cool și vibe-uri care ne duc cu gândul la vară. Ne pregătim să ne bucurăm de o atmosferă minunată în Piața cu Copaci, întreținută de MC Răzvan Stroe & DJ Rux in the mix!

Îi poți asculta sâmbătă, 25 martie, de la orele 13:30, 15:30, 16:40 și 17:30 și duminică, 26 martie, începând cu orele 14:00 și 17:45, la Coresi.

Hai să dansăm și să petrecem împreună!

Ora de dans cu Școala de Dans Vals 97 – 25 martie, Piața cu Copaci

Mișcare, energie, voie bună!

În timp ce ne făceam temele pentru ora de dans din weekendul aniversar, am aflat că acesta ne ajută la dezvoltarea abilităților socio-emoționale, stimulează stima de sine, ne învață importanța disciplinei și ne dezvoltă în mod armonios.

Micii și marii dansatori de performanță de la Școala de Dans Vals 97 te invită la o super demonstrație susținută în Piața cu Copaci. Vino să le urmărești fiecare pas, să deprinzi noi mișcări, să afli toate beneficiile dansului sportiv și să te distrezi alături de cei mici, în această sâmbătă, 25 martie, de la ora 16:00, în Piața cu Copaci!

Distracție și joacă alături de Party Nation – 25 și 26 martie, Piața cu Copaci

Prietenii noștri de la Party Nation revin în weekendul aniversar cu activitățile preferate ale celor mici!

Sâmbătă și duminică, 25 și 26 martie, în intervalul orar 14:00-18:00, te invităm la joacă în zona special amenajată din food court! Pregătește-te să fii transformat în personajul preferat la atelierul de face painting, apoi să te distrezi la activitățile și jocurile interactive, în timp ce îți faci noi prieteni.

  • 14:00 – 15:00 – Face painting
  • 15:00 – 17:00 – Jocuri și dans
  • 17:00 – 18:00 – Face painting

Ne vedem la joacă?

Sărbătorim împreună Ziua Poliției Române – 25 martie, Piața cu Copaci

Anul acesta, polițiștii brașoveni și-au propus să celebreze Ziua Poliției Române împreună cu micii polițiști în devenire!

Ești curios să descoperi cât mai multe lucruri interesante despre activitățile lor zilnice? Vino să faci echipă cu polițiștii criminaliști pentru a fi pe urmele răufăcătorilor, să descoperi alături de Poliția Rutieră cum funcționează un aparat radar sau să înveți cum să fii vigilent și cum să îți protejezi bunurile, de la colegii specializați în prevenirea incidentelor. Echipamentele speciale te vor transpune în diferite ipostaze de pericol pe care le poți întâlni în trafic, iar un simulator îți va demonstra importanța purtării centurii de siguranță în timpul mersului cu mașina.

Indiferent care latură a poliției te încântă, în weekendul aniversar vei avea ocazia să te bucuri de multe activități educative și distractive. Vino să celebrezi alături de polițiști sâmbătă, 25 martie, de la ora 13:30, în Piața cu Copaci din Coresi!

Ateliere eco-friendly susținute de Corina și Beatrice – 25 și 26 martie, Piața cu Copaci

Verde înseamnă la Coresi prospețime, respect pentru mediul înconjurător, colectare selectivă a deșeurilor, materiale reciclate, echipamente moderne și eficiente și, mai ales, o comunitate animată de dragostea de natură.

Weekendul acesta este dedicat nu doar aniversării noastre, ci și activităților prietenoase cu mediul, care îi învață pe cei mici să fie mai responsabili față de natură și de toate resursele care ne înconjoară.

Corina și Beatrice te invită să-ți testezi imaginația și creativitatea la atelierele eco-friendly din acest weekend, unde vei învăța să confecționezi mici obiecte inedite din materiale reciclate și prietenoase cu mediul.

Ne vedem sâmbătă și duminică, 25 și 26 martie, de la ora 14:00 la 18:00, în Piața cu Copaci!

Expo Virtual Reality – 25 și 26 martie, Ludotecă

Pregătește-te să experimentezi noi aventuri!

Cu ocazia aniversării noastre, se alătură familiei Coresi și EdutechVR, iar odată cu ei, întreaga lume.

Ce vor prezenta? Călătorii magice cu ochelarii de realitate virtuală pentru a înțelege mai bine lumea reală! Vino să te bucuri de o experiență nouă, imersivă și distractivă, sâmbătă și duminică, 25 și 26 martie, între orele 14:00-17:00, la Ludotecă!