Delia, concert LIVE la Coresi pe 1 Mai
#concert delia #Coresi Retro Hit’s Party #delia #Delia concert Live #Delia la Coresi #Delia Radio Coresi #radio coresi #radio coresi 80

Cel mai tare concert de 1 Mai este la Coresi! Delia va participa la Retro Hits Party, în parcarea Coresi, și va interpreta LIVE cele mai cunoscute și cele mai fredonate hituri din ultimii ani.

Inovatoare, cameleonică, mereu cu un pas înaintea tendințelor, Delia a avut una dintre cele mai incredibile evoluții de pe scena muzicală românească. Delia reușește senzațional de bine să îmbine fără efort genurile R&B și Pop. Este o prezență constantă în topurile radiourilor și autoarea a nenumărate hituri, precum „Gura ta”, „Da, mamă!”, „1234”, „Pe aripi de vânt”, ” Inimi desenate”, și colaborări cu artiști precum Grasu XXL pentru ”Despablito”, ”Rămâi cu bine” cu Macanache sau ”Rămâi” cu The Motans. Concertele ei reunesc mii de oameni pe care îi distrează cu mișcări de dans grozave, numeroase ținute și o atmosferă electrizantă.

Delia este unul dintre cei mai creativi artiști din România cu spectacole sold-out ani la rând.

Delia va concerta pe 1 mai la Coresi Retro Hits Party, un maraton de hituri, premii și distracție cu super DJ. Un eveniment  susținut de Radio Coresi și Radio Coresi 80.

More to come…