Depășește-ți limitele la DY Games Brașov!
#Brasov #cartier coresi #competitie #coresi #coresi shopping resort #Dorian Yates #dy games #dy games brasov #evenimente #exercitii fizice #gy nutrition #miscare #premii #sport

Ai chef de mișcare în acest weekend și ești dornic să-ți încerci abilitățile de sportiv? Locul tău e la DY Games Brașov!

Dacă te antrenezi mult și faci tot posibilul să-ți depășești limitele în fiecare zi, atunci e momentul să dai tot ce poți la cea mai intensă competiție de fitness, DY GAMES, al cărui debut va avea loc la Coresi Shopping Resort în această sâmbătă, 17 septembrie.

DY Games este o competiție unică în lumea fitness-ului din România, organizat de DY Nutrition, care constă într-o serie de probe și exerciții fizice. Vino să-ți încerci limitele și să dovedești cât de bine pregătit ești! Află toate detaliile despre competiție pe: https://dygames.ro/inscriere/#editii

DY Nutrition a fost fondat de către câștigătorul a 6 titluri de Mr. Olympia, Dorian Yates. Cu determinarea care l-a caracterizat în perioada în care era sportiv, Dorian și-a propus să creeze produse premium inovatoare pentru iubitorii de fitness și să promoveze un stil de viață sănătos prin toate acțiunile pe care le susține.