Descoperă lumea magică a copilăriei, la Coresi!
#1 iunie #ateliere #bucurie #cartier coresi #comunitate #comunitate fascinanta #copii #coresi #coresi shopping resort #evenimente #impreuna #Ludoteca #magie #piata cu copaci #spectacole #ziua copilului

Pregătește-te să te distrezi la cea mai mare petrecere de 1 iunie la Coresi Shopping Resort!

Ziua Copilului este prilejul perfect de a petrece mai mult timp alături de cei mici și de a ne reaminti toate clipele frumoase ale copilăriei. Descoperă evenimentele și activitățile magice pregătite pentru cei mici și cei mari, și hai să ne distrăm împreună pe tărâmul poveștilor!

Ce te așteaptă de 1 iunie la Coresi?

Spectacol Grande Madame – Piața cu Copaci

Un spectacol live reprezentat de o domniță cu o rochie imensă extravagantă. Plutește elegant printre oaspeți și oferă tuturor atenția pe care o regină sau prințesă ar oferi-o adoratorii ei. Cu o amplificare autoimună, Grande Madame reprezintă un spectacol total care va întregi regal atmosfera evenimentului.

Cu o înălțime de 5 metri, această păpușă uriașă are o caracteristică inconfundabilă care oferă oricărui eveniment acel detaliu care îl face de neuitat. Prin apariție și atenția la detalii, acest personaj va rămâne mereu în atenția publicului, devenind centrul atracției.

Spectacol Nightingale – Piața cu Copaci

O multitudine de elemente acrobatice se creionează printr-o coregrafie elegantă, plină de sentiment, care atinge inima privitorilor prin pasiunea și devotamentul artistului principal. Decorul tip colivie are o înălțime de 4 metri, cu o circumferință de 3 metri, întregește și completează imaginea evenimentelor.

Acest act artistic reprezintă un magnet empatic care duce spectacolul la rang de măiestrie!

Bufonii Regali

Pata de culoare a evenimentului – Bufonii Regali emană energie în rândul publicului și vrăjesc spectatorii cu prezența lor, fascinându-i pe cei mici.

Călătorește în timp spre cea mai prețioasă perioadă a vieții – copilăria!

Spectacol de balet pentru copii prezentat de Opera Brașov, între orele 13:00-13:30 – Piața cu Copaci

Vă invităm, cu mic, cu mare, să urmăriți o poveste în pași de dans: „Meșterul păpușar, pe muzica de Léo Delibes.

Balerinii Operei Brașov au pregătit celor mici o reprezentație care, de data aceasta, le este dedicată, fiind concepută pe înțelesul lor.

Spectacol de teatru pentru copii, între orele 12:00-13:00 și 13:30-14:15 – Piața cu Copaci

Spectacol interactiv “Dorothy în țara lui OZ”, o reprezentație magică dedicată celor mici, care îi va purta în tărâmul îndepărtat al poveștilor de mult uitate.

Zumba și Dansuri pentru Copii, între orele 16:00-17:00 – Piața cu Copaci

Urmărește un show energic de dans și zumba dedicat celor mai mici spectatori și ajută-i să deprindă câțiva pași distractivi pe ritmuri magice!

Famous Art – Statui Romane și Statui Grecești

Statui uimitoare pline de viață cu tematică în jurul arhitecturii antice romane și grecești. Întotdeauna rămân complet silențioase, dar își schimbă elegant pozițiile în sincron unele cu altele. O priveliște fantastică a unui decor viu, costume și machiaje excepționale care subliniază frumusețea arhitecturii antice.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov, între orele 11.00 – 15.30, în zona pietonală Come Back / Tucano

Alături de partenerii noștri de la ISU Brașov te așteptăm cu cele mai inedite și interactive activități. Cei mici vor putea participa la  prezentarea tehnicilor de intervenție, exerciții practice demonstrative și multe surprize.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” Brașov, în zona exterioară Food Court

Din aventura zilei nu putea lipsi atracția tirolianei pentru cei mici alături de prietenii noștri de la Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu“ Brașov. Îi găsești pe durata întregii zile în zona exterioară a food court-ului din Coresi.

Inspectoratul de Poliție Județean, între orele 10:00-12:00 – Piața cu Copaci

Prietenii noștri de la Inspectoratul de Poliție Județean pregătesc o super expoziție și activități educaționale și interactive pentru copii.

Expo Virtual Reality, între orele 11:00-15:00 – Ludotecă

De 1 iunie se alătură familiei Coresi și EdutechVR, iar odată cu ei, întreaga lume.

Ce vor prezenta? Călătorii magice cu ochelarii de realitate virtuală pentru a înțelege mai bine lumea reală!

EXPO Brickenburg – Zilele Fanilor LEGO – Expoziție și ateliere, în perioada 28 mai – 5 iunie, în zona Piața cu Copaci

Descoperă unele dintre cele mai mari orașe construite din elemente LEGO la nivel mondial, precum și modele oficiale ale îndrăgitelor vehicule spațiale care apar în celebrele serii Star Wars, expoziția fiind montată pe un spațiu de expunere generos, în suprafață de 40 mp! Micii vizitatori cu vârsta de la 4 ani vor putea realiza propriile lor construcții din piese LEGO în cadrul atelierului de creație care se va desfașura între orele 11:00 – 19:00 la Coresi.