Descoperă programul diMANSIONS FUN GARDEN din al doilea weekend – 7 și 8 august 2021
#concert #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #dj sash #haddaway #hit music festival #muzica #real mccoy #stars of the 90s #turbo b #weekend 2

Așa cum am promis, te invităm să te bucuri weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov, la diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL!

PROGRAM WEEKEND 2:

Sâmbătă, 7 august

  • Acces – ora 19:00
  • DJ Retro Party
  • Concert Turbo B – ora 20:00
  • Concert DJ SASH! – ora 21:00

Duminică, 8 august

  • Acces – ora 19:00
  • DJ Retro Party
  • Concert Real McCoy – ora 20:30
  • Concert Haddaway – ora 21:30 

Sâmbătă, 7 august, nu rata petrecerea retro a anului cu STARS OF THE 90’s: Turbo B. (ex SNAP!) și DJ SASH!, artiști consacrați ai anilor ’90.

TURBO B (ex SNAP!)

Durron Maurice Butler, cunoscut ca Turbo B, este un muzician, rapper și beatboxer american, cunoscut mai ales pentru perioada în care a fost lider al grupului de muzică electronică Snap!.

După finalizarea unui stagiu în cadrul armatei Statelor Unite, desfășurat în Germania, Butler a fost descoperit de managerii proiectului Snap! și a devenit celebra voce a hiturilor ”The Power” sau ”Rhythm Is A Dancer”, ambele clasate în topul hiturilor din lumea întreagă. Astăzi, Turbo B. duce legenda Snap! mai departe, oferind show-uri spectaculoase de rap, beatbox și percuție în lumea întreagă.

DJ SASH!

18 milioane de discuri vândute la nivel internațional, peste 20 de ani de succes și zeci de hituri definesc cariera lui DJ Sash!. Melodiile sale au ajuns în top 10 în clasamentele din lumea întreagă, ajungând pe poziții altfel ocupate de superstaruri precum Madonna sau U2.

Colaborările cu artiști precum Adrian Rodriguez, Shannon, Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman și Boy George sau hituri precum „Ecuador”, „Stay”, „La primavera”, „Mysterious Times”, „Colour the world”, „Adelante”, „Ganbareh” sau „Run”, au făcut din Sash! un superstar mondial. Succesul i-a adus colaborări cu Jean Michel Jarre, 2 Unlimited, Todd Terry, OMD sau Kylie Minogue.

Duminică, 8 august, distracția retro continuă alături de REAL MC COY și HADDAWAY!

REAL MC COY

Este ”creierul” producătorului, autorului și artistului Olaf „O-Jay“ Jeglitza. Jeglitza și partenerul său muzical Frank „Quickmix” Hassas, au lansat primele mixuri și melodii sub numele ”Real McCoy” la mijlocul anilor 80. Primul lor single, o versiune rap a hit-ului „Pump Up The Jam – Rap“ a devenit un hit care a intrat instant în topurile germane, urmat de hitul și mai de succes, „It’s on You“, care a ajuns în topurile din mai multe țări europene, vânzând peste 2 milioane de exemplare în toată lumea.

În anul 1993, Real McCoy a luat cu asalt topurile din toată lumea cu cel de-al doilea album „Another Night”, un amestec exploziv de Rap, Electronic și Pop, ce a primit mai multe premii platină în mai puțin de 8 săptămâni. Anii care au urmat le-au adus alte multe premii și hituri în top, dar și turnee în America, Australia și Japonia, iar piesele lor au rămas în sufletele a milioane de oameni, care se bucură și astăzi de popularitate și apreciere.

HADDAWAY

Este cel care a pus probabil cea mai complicată întrebare din istoria muzicii pop ”What is love?”. Nu știm dacă cineva a aflat între timp răspunsul la această întrebare, dar cu siguranță din 1993 și până azi, milioane de oameni au petrecut pe acest ritm antrenant.

Artistul, pe numele său real, Nestor Alexander Haddaway, s-a născut în Trinidad, Tobago, dar a fost crescut de mama sa în SUA, locuind ulterior în Austria și Germania. În anul 1992 a intrat în lumea muzicii, atunci când a semnat cu casa de discuri germană Coconut Records, urmând ca 1993 să fie anul său de glorie. Primul său single, “What Is Love” a devenit popular în toată Europa, ajungând pe locul 2 în Germania și în Marea Britanie, unde a vândut peste 500.000 de exemplare. Al doilea single “Life” a ajuns pe locul 2 în Germania și locul 6 în Marea Britanie, iar printre hiturile sale se numără și „I miss you” și „Rock My Heart”, piese care l-au consacrat ca un artist Eurodance de succes. Primul său LP, ”The Album”, a fost vândut în milioane de exemplare.‼

Te așteptăm la la diMANSIONS FUN GARDEN, din 29 iulie până pe 19 septembrie! Staruri ale muzicii internaționale și din România, te invită la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

Bilete disponibile pe: https://dimansions.iabilet.ro