Descoperă programul diMANSIONS FUN GARDEN din al treilea weekend – 14 și 15 august 2021
#concert #dimansions #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #hit music festival #muzica #stars of the 90s #the motans #vita de vie #weekend 3

Vara este încă departe de sfârșit, iar diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL mai are atâtea surprize de oferit! Te invităm să petreci alături de noi în al treilea weekend diMANSIONS FUN GARDEN din Cartier Coresi!

VIȚA DE VIE

Înființată în 1996, Vița de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe românești, care a adus publicului piese memorabile precum ”Basul și cu toba mare”, ”Sunetul mai tare”, ”Varză”, ”Luna și noi” și multe altele.

Fiecare concert al trupei este unul de păstrat în suflet, iar de data asta, îi vei putea asculta LIVE la Brașov.

THE MOTANS

Provenită din Moldova, trupa a înregistrat un succes amețitor pe piața muzicală românească, fiind una dintre cele mai apreciate trupe ale momentului.

Piesa care le-a adus recunoașterea publicului este „Versus” ale cărei versuri sensibilizează, mulți putându-se identifica cu sentimentele transmise. Deși aflați încă la începutul carierei, The Motans au dovedit creativitate, originalitate și o cantitate însemnată de trăiri interioare puse în melodiile lor în stilul Rhythm&Soul.

The Motans va învălui atmosfera la diMANSIONS Fun Garden în note magice, pline de savoare și dragoste. Vino să te bucuri de cele mai originale sentimente pe care le poți trăi prin muzica acestei trupe!

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Te așteptăm la la diMANSIONS FUN GARDEN, din 29 iulie până pe 19 septembrie! Staruri ale muzicii internaționale și din România, te invită la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

Bilete disponibile pe: https://dimansions.iabilet.ro