DIRECTIA 5- LA APUS @BRAȘOV ÎN PARCAREA CORESI
#Brasov #concert #directia 5 #la apus #parcarea coresi #Sublime România

Direcția 5 aduce la Brașov baladele tale de dragoste preferate. Vino să le asculți într-o atmosferă aparte, la apus, alături de cei dragi. Trupa care știe cel mai bine să ne cânte poveștile de dragoste vine în orașul tău. Spectacolul va avea loc în parcarea Coresi, pe 3 august, de la ora 19:00

Spațiul va fi special amenajat pentru a putea susține spectacolul în conformitate cu noile măsuri pentru desfășurarea evenimentelor, însă fără a uita de confortul spectatorilor. Dorim să vă oferim câteva ore fără griji, în care să vă simțiți în siguranță și să vă distrați alături de cei dragi – ca în vremurile bune. Cu 24h înainte de eveniment, fiecare spectator va fi informat – pe adresa de e-mail precizată la achiziționarea biletelor – cu privire la modalitatea în care se face accesul și masurile exacte pe care le-am luat în calitate de organizatori – printre care se numără termoscanarea, dezinfectarea spațiilor, asigurarea de dezinfectant pentru mâini la acces și în incinta evenimentului.  Vă asiguram că vom lua toate măsurile necesare pentru a organiza acest eveniment în condiții de siguranță si cu gândul constant de a asigura spectatorilor cele mai bune servicii ți un spectacol de calitate.

Pentru orice informație, vă stam la dispoziție pe pagina de facebook Sublime România sau la adresa [email protected].

Rețeaua iabilet îți pune la dispoziție mai multe puncte de vânzare. Vezi aici lista completă pentru orașul tău: www.iabilet.ro/puncte-de-vanzare
Biletele pot fi prezentate atât în format fizic (print) cât și în format digital (pe telefon). Recomandăm prezentarea acestora în format digital.
Punem la dispoziție 2 bilete pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail [email protected].