Fashion Show by ADmodels – descoperă cele mai noi trenduri ale verii!
#ad models #agentie de modeling #bsb #cartier coresi #comunitate #coresi #coresi shopping resort #defilare de moda #distractie #evenimente #fashion show #lc waikiki #luxury #modele #motivi #outfituri #piata cu copaci #prezentare de moda #tinute #trenduri #vara 2024 #weekend

Trendurile verii defilează în acest weekend pe scena din Piața cu Copaci!

Weekend-ul acesta te invităm la Coresi Shopping Resort să participi la un eveniment spectaculos dedicat modei! Fashion Show by ADmodels se va desfășura vineri și sâmbătă, 21 și 22 iunie, începând cu ora 19:00.

Trenduri de vară: Fii primul care descoperă noile tendințe pentru sezonul estival, cu prezentări de colecții de la branduri de fashion din Coresi: BSB, Motivi, LC Waikiki și Luxury.

Defilări de modă: Bucură-te de show-uri de modă captivante pentru cei mari și mici, unde vei vedea cele mai noi și inspirate ținute de vară, de la rochii vaporoase la outfit-uri casual-chic.

Acest eveniment este oportunitatea perfectă să te inspiri și să-ți actualizezi garderoba cu cele mai noi piese must-have pentru vara aceasta. Hai să trăim împreună magia modei și să ne bucurăm de un weekend trendy la Coresi Shopping Resort!

Despre organizator:

Agenția ADmodels se află pe piața din Republica Moldova de 14 ani. La baza noastră stă promovarea internațională a modelelor.

În fruntea acestei agenții stă directoarea Ana Diaconu care din anul 2006 până în 2014 a deținut titul internațional de Top Model, colaborând cu campanii mari ca Louis Vuitton, H&M, Versace, etc., cu reviste ca Vogue, Harpers Bazaar, O Magazine, Milk Magazine, etc.

Scopul nostru este ca tinerele modele să se promoveze atât pe teritoriul țării noastre, cât și în alte țări. Acum doi ani am deschis în București o nouă filială cu denumirea Fashion Beauty Models pe care dorim să o extindem și în alte orașe. Avem organizate peste 60 de concursuri de frumusețe și peste 115 prezentări de modă.