Festivalul Artelor Marțiale Brașov se desfășoară la Coresi!
#arte martiale #Brasov #cartier coresi #coresi #coresi shopping resort #demonstratii #evenimente #festivalul artelor martiale brasov #piata cu copaci

“O minte sănătoasă într-un corp sănătos” – acesta este motto-ul care definește practicarea Artelor Marțiale. Un sport complex, dar practicabil la orice vârstă, cu atât de multe beneficii pentru trup și suflet, Artele Marțiale ne provoacă să ne depășim limitele, întărind sănătatea, imunitatea, armonia interioară, lungesc viața și oferă încredere în sine, disciplină, respect și motivație.

Descoperă tainele Artelor Marțiale în acest weekend la Festivalul Artelor Marțiale Brașov, susținut în Piața cu Copaci din Coresi! Te vei bucura de demonstrații de măiestrie din lumea Artelor Marțiale, toate practicabile în Brașov, vei putea afla toate detaliile despre fiecare ramură în parte și vei afla care sunt cluburile din orașul nostru la care te poți înscrie. Acceptă provocarea și vino să descoperi o lume nouă sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 15:00 în Coresi! Intrarea este liberă.