Forumul Orașelor Verzi – Activități eco-friendly pentru copii, la Coresi
#atelier de reciclare #ateliere #Brasov #cartier coresi #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #creatii artistice #evenimente #gradina urbana #Ludoteca #materiale reciclate #natura #obiecte de arta #oras #plantare flori #plante ornamentale #plante verzi

Cartier Coresi este despre oameni, despre bucuria de a fi împreună și despre pasiunile care ne unesc. Verde înseamnă în Cartier Coresi prospețime, respect pentru mediul înconjurător, Coresi – primul centru comercial Green din România, colectare selectivă a deșeurilor, materiale reciclate, echipamente moderne și eficiente și, mai ales, o comunitate animată de dragostea de natură.

Verdele mereu a prins în Cartier Coresi!

Am răspuns prezent invitației de a ne alătura proiectului FOV 2022 cu o tabără Urbană eco-friendly pentru copii și tineri în cadrul căreia își pot testa creativitatea, participând la crearea unei grădini urbane, dar și la un maraton de ateliere de reciclare. Descoperă mai jos programul și hai alături de noi să înveți mai multe despre responsabilitatea față de natură!

Program activități sâmbătă și duminică (10-11 septembrie):

Atelier de reciclare – intervalul orar 11:00 – 13:00 și 13:00 – 15:00, Ludotecă

Toate lucrurile banale care ne înconjoară și pe care de regulă le aruncăm și implicit devin deșeuri, le putem transforma, cu puțină imaginație, în obiecte de artă. De la tuburile de hârtie igienică până la cartoane și dopuri din plastic, toate pot deveni materiale pentru creații artistice. În cadrul atelierului, cei mici vor avea ocazia să își confecționeze diferite obiecte decorative de păstrat sau de dăruit celor dragi.

Gradina Urbană – intervalul orar 15:00 – 19:00, intrarea Tucano/Comeback

Aducem natura mai aproape de cei mici prin crearea unei grădini urbane. Învățăm cum să organizăm un spațiu verde prin plantarea de flori și plante ornamentale, aflăm cum să le îngrijim și să ne bucurăm mai mult timp de ele!

Participarea la toate activitățile este gratuită!