Goran Bregovic & The Wedding & Funeral Orchestra – 29 iulie 2021
#concert #diMANSIONS FUN GARDEN #Funeral Orchestra #Goran Bregovic #Goran Bregovic & The Wedding & Funeral Orchestra #hit music festival #The Wedding

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a @diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Deschiderea sezonului estival de petreceri o va face nimeni altul decât celebrul Goran Bregovic și a sa Wedding & Funeral Orchestra. Născut în Sarajevo, Goran Bregovic – compozitor contemporan, muzician tradițional sau rockstar, a inventat propriul său stil muzical inconfundabil. Îmbinând armonios o varietate atât de mare de stiluri și tehnici, piesele lui pot fi recunoscute cu ușurință de la primele acorduri și se adresează întregii planete, fără nicio distincție de rasă, sex, vârstă sau religie.

La Brașov, Goran Bregovic aduce cel mai recent spectacol al său ”Three Letters from Sarajevo.” Vei putea asculta LIVE piese consacrate precum:

🎵 Kalasnjikov https://bit.ly/Kalasnjikov-GB
🎵 Bella Ciao https://bit.ly/BellaCiao-GB
🎵 In the death car https://bit.ly/in-the-death-car

Accesul la diMANSIONS Fun Garden este gratuit, excepție făcând concertele, la care accesul se face pe bază de bilet și se va restricționa cu 2 ore înainte de concert, până la încheierea acestuia. În acest interval, în perimetrul de eveniment se vor putea afla doar posesorii de bilet. Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

***În același weekend, pe 30 iulie, diMANSIONS Fun Garden găzduiește o petrecere Silent Disco, urmând ca pe 31 iulie să concerteze vedeta serialului Las Fierbinți – artistul Mihai Mărgineanu alături de banda sa, iar duminică, 1 august, scena le va reveni celor de la Bosquito, una dintre cele mai iubite trupe în Brașov.

Bilete disponibile pe: https://dimansions.iabilet.ro/

Grăbește-te să prinzi oferta Early Bird!