INNA și Alina Eremia încing atmosfera la Coresi Summer Party!
#alina eremia #alina eremia brasov #cartier coresi #concert #concert alina eremia #concert gratuit #concert inna #concert inna brasov #concursuri #coresi summer party #eveniment #evenimentele verii #inna #inna brasov #intrare libera #iunie #muzică #parcarea coresi #premii #summer party #surprize #vara 2023

Coresi Summer Party continuă cu un nou super eveniment!

INNA și Alina Eremia vin să ne cânte LIVE la Coresi, pe 15 august.

Te-ai distrat pe cinste împreună cu toți prietenii la concertul susținut de Feli și Smiley? Află că pe 15 august ne adunăm din nou în parcare, la două concerte pe care nu ai voie să le ratezi!

Concert Alina Eremia – 15 august, ora 18:00

Alina Eremia este definiția talentului, iar vocea ei impresionantă, precum și pasiunea pentru dans, o poziționează ca fiind una dintre cele mai fresh artiste din România. Cu o carieră în creștere constantă în industria muzicală, concerte în toată țara, Alina Eremia ne cântă și aduce vibe-ul verii la Coresi.

Concert INNA – 15 august, ora 19:00

Cu o voce incitantă, un număr impresionant de hit-uri, numeroase premii și concerte în Europa, Asia, America Latină, SUA, Canada și Orientul Mijlociu, putem afirma cu certitudine că INNA este cu adevărat un fenomen muzical. Vino să o ascultăm împreună la Coresi!

Hai și tu la Coresi Summer Party, să te bucuri de concerte, ritmuri estivale, premii senzaționale și cei mai mari artiști români. Pregătește-ți ținuta de party, încălțările comode, ochelarii de soare și anunță-ți prietenii și familia. Vara este încă departe de sfârșit!

Intrarea la concert este liberă.