Inspirație pentru un eveniment așa cum ai visat. Târgul de nunți revine în Piața cu Copaci!
#aranjamente florale #bar mobil #buchet mireasa #coresi #dj #editia de toamna #expo nunta de vis #muzica #noiembrie #nunta #organizare evenimente #organizare nunti #piata cu copaci #rochii de mireasa #sezonul de nunti 2024 #targ de nunti #vara 2024 #verighete

Pregătirile pentru evenimentele anului viitor încep de acum. Târgul de nunți organizat de Expo Events Bacău revine la Coresi!

Suntem siguri că îți dorești ca totul să fie perfect, până la cele mai mici detalii, așa că îți venim în ajutor cu inspirația de care ai nevoie pentru un eveniment memorabil, exact așa cum ai visat.

Rochii deosebite, decor și aranjamente parfumate, muzică faină, băuturi delicioase și dulciuri savuroase, verighete strălucitoare și servicii foto-video, toate sunt pregătite să le descoperi și să le integrezi în tematica nunții voastre. Iar dacă ai nevoie de ajutor pentru a pune toate detaliile la punct, poți apela la serviciile unuia dintre organizatorii de evenimente prezenți la târg.

Vizitează ediția de toamnă a târgului de nunți din Piața cu Copaci în perioada 17-19 noiembrie și rezervă din timp tot ce ți-ai dorit pentru cea mai frumoasă zi din viața voastră!