IRINA RIMES la diMANSIONS Fun Garden
#cartier coresi #concert #Coresi Business Campus #dimansions #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #IRINA RIMES #septembrie

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 5 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Cu o apariție unică, fermecătoare și plină de sensibilitate, Irina și-a început cariera în România cu single-ul “Visele”, care a dominat topurile din România timp de mai multe luni.

Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect special și unic: prima trilogie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisă cu dedicație și inspirată din experiențele personale ale artistei, formată din “Iubirea noastră mută”, “Da’ ce tu” și “Haina ta”.

Un artist versatil, Irina Rimes este susținută de un public larg de toate vârstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicală din România.

Cele mai ascultate piese de pe album sunt “Ce s-a întâmplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizări pe Youtube și “Bolnavi amândoi”, cu peste 39 milioane de vizualizări pe Youtube.

Cu un show autentic și diferit, Irina reușește mereu să aducă emoție în sufletele ascultătorilor.

Participarea la concerte este permisă TUTUROR PERSOANELOR care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile.

Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen. Copiii cu vârsta peste 16 ani trebuie să respecte aceleași condiții de acces, precum adulții. Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit. Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.

Nu este permis accesul în locație cu băuturi și mâncăruri achiziționate în afara perimetrului de festival. Este permis accesul cu animale de companie.

În cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii, filmări şi înregistrări audio. Aceste materiale pot conţine vocea sau imaginea dumneavoastră. Prin participarea la acest eveniment, vă daţi acordul ca aceste materiale să fie folosite pe platformele online, în scopul promovării brand-urilor organizatoare și partenere.