Kids and Teens Fashion Show by Coresi
#adoescenti #Brasov #cartier coresi #copii #coresi #coresi shopping resort #evenimente #fashion show #fashion show brasov #kids and teens fashion show #kids fashion show #piata cu copaci #prezentare de moda

Pasiunea pentru modă apare la vârste fragede! Copiii și adolescenții pasionați de cele mai noi trenduri în materie de fashion ți-au pregătit un show impresionant.

Ne pregătim pentru prima ediție „Kids and Teens Fashion Show by Coresi”, o super prezentare de modă organizată cu sprijinul brandurilor partenere din Coresi și al Școlii de Modeling Cleopatra Popescu, înființată în urmă cu 12 ani, care activează în orașe precum Sibiu, Brașov & Timișoara.

Brandurile partenere din Coresi sunt următoarele: Reserved, Sinsay, Grid, Various Brands, Hervis, ICE, KVL by Kenvelo, Lee Cooper, Timeout, Tony Fierro, ABM Fashion, Decimas, LC Waikiki, Luxury, Benvenuti, Raxela, BSB și Terranova.

Învață de la cei mici cum să fii în pas cu moda și vino să îi vezi pe podium în data de 1 decembrie, de la ora 17:00, în Piața cu Copaci din Coresi!