Legendele Fotbalului Românesc vin la Coresi Shopping Resort!
#cartier coresi #comunitate #coresi #coresi shopping resort #echipa nationala de fotbal #evenimente #expozitie #fotbal #generatia de aur #helmuth duckadam #legendele fotbalului romanesc #piata cu copaci #tricouri de legenda

În perioada 8 – 19 aprilie, Coresi Shopping Resort găzduiește expoziția TRICOURI DE LEGENDĂ, o colecție de peste 70 de tricouri purtate de jucătorii echipei naționale de fotbal în ultimii 50 de ani! Unele dintre acestea au fost purtate de fotbaliști legendari în campanii de calificare, dar și când Generația de Aur a ieșit în teren la Campionatele Europene sau Mondiale.

În cadrul evenimentului de lansare a expoziției care va avea loc în data de 8 aprilie, cu începere de la ora 12:30, iubitorii de fotbal și nostalgicii vor putea retrăi momente emoționante din meciuri memorabile, descoperind tricourile purtate de jucători legendari, care au făcut istorie în tricoul Echipei Naționale, precum Ioan Ovidiu Sabău, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Miodrag Belodedici sau Nicolae Dobrin. La eveniment vor fi prezente legende ale fotbalului românesc în frunte cu eroul de la Sevilla Helmuth Duckadam, iar vizitatorii vor putea să primească autografe și să își facă poze cu aceștia.

Expoziția organizată de Coresi Shopping Resort, în colaborare cu Romanian Football Legends, va putea fi vizitată gratuit, zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00, de luni până duminică. În plus, o zonă a expoziției va fi dedicată biletelor și programelor de la meciuri celebre sau medalii și fanioane dedicate echipei noastre Naționale, multe dintre ele cu vechime de peste 70 de ani.

Ne vedem cu legendele fotbalului românesc pe 8 aprilie, în Piața cu Copaci!