Loredana & Agurida, concert la Coresi!
#agurida #banda agurida #cartier coresi #concert #concert gratuit #concursuri #dj live session #eveniment #evenimentele verii #intrare libera #iulie #Loredana #loredana & agurida #loredana groza #muzică #parcarea coresi #premii #surprize #trupa agurida #vara 2022

Distracția verii continuă la Coresi, iar următorul eveniment pe listă este un super concert pe care nu ai voie să îl ratezi. Pregătește-ți ținuta de party, încălțările comode, ochelarii de soare și anunță-ți prietenii și familia!

Loredana, regina incontestabilă a muzicii pop, readuce vibe-urile verii cu o reprezentație fabuloasă, susținută în parcare, alături de Trupa Agurida. Iar asta nu este tot! Înainte și după concert, vom avea live session cu DJ, concursuri cu premii, distracție și multe alte surprize.

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, artista a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie. La mai bine de trei decenii de carieră, 24 de albume, peste 600 de cântece, și peste 2000 de concerte, Loredana s-a întors în universul Aguridei, un tărâm fantastic, o alegorie de simboluri și tradiții românești, în care te invităm să te lași purtat de notele muzicale.

Ne pregătim să încheiem a doua lună de vară cu un eveniment pe măsura zilelor călduroase și lungi. Vino alături de noi în data de 31 iulie, de la ora 18:30, în parcarea Coresi Shopping Resort!

Intrarea este liberă!