Magia, arta și lumea basmelor se întâlnesc în Cartierul Bucuriei de 1 iunie
#1 iunie #bucurie #bufonii regali #cartier coresi #cartierul bucuriei #copii #coresi #Coresi Avantgarden #Coresi Business Campus #famous art #light walkers #norisorii plutitori #ziua copilului

Magia, arta și lumea basmelor se întâlnesc în Cartierul Bucuriei de Ziua Copilului. Fii pregătit să te aventurezi într-un tărâm cu totul special, fascinant atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari!

Bufonii Regali vor crea momente hazlii și memorabile.

Inspirată și reprodusă după modelul activității desfășurate în curțile regale, spectacolul bufonilor va aduce energie pozitivă tuturor și îi va transpune pe spectatori într-o lume plină de mister și amuzament.

Te poți întâlni cu Bufonii Regali în data de 1 iunie, între orele 12:00 – 14:40, pe Aleea Aviatorilor din Cartier Coresi.

The Light Walkers vor crea o atmosferă magică de Ziua Copilului.

Personajele de basm grațioase și elegante, costumate într-un mod cu totul special și unic, machiaj şi accesorii cu lumini vin pregătiți pentru a fermeca spectatorii, mai ales pe cei mici și curioși.

Îi poți vedea marți, 1 iunie, între orele 16:20 – 18:00 pe Aleea Aviatorilor din Cartier Coresi.

Norișorii Plutitori se adună în Cartierul Bucuriei.

Personajele magice, costumate într-un mod special, inspirate din imaginația copiilor, vor prezenta un spectacol de basm, plin de mister, cu efecte speciale impresionante. Magie în mișcare!

Te poți întâlni cu Norișorii Plutitori în data de 1 iunie, între orele 12:00 – 14:40, pe Aleea Aviatorilor din Cartier Coresi.

Mascotele Minnie și Mickey îți dau întâlnire în Cartierul Bucuriei.

Fii pregătit să te întâlnești cu personajele tale preferate din desenele animate! Mascotele Minnie și Mickey te întâmpină pe Aleea Aviatorilor și îți înseninează ziua, creând momente hazlii și spectaculoase. Vii să îți faci o poză cu ei?

Îi găsești marți, 1 iunie, între orele 11:00 – 14:00 pe Aleea Aviatorilor din Cartier Coresi. Iar de la ora 16:30 la 19:30, Minnie se întoarce să te impresioneze cu baloane de săpun colorate!

Mimii haioși fac cinste cu porția de distracție.

Mimii haioși te surprind de Ziua Copilului în Cartierul Bucuriei. Ești pregătit să te reîntâlnești cu ei?

Îi poți vedea marți, 1 iunie, pe Aleea Aviatorilor din Cartier Coresi, în intervalele orare 11:30-13:30 și 16:30-18:30.

Inspectoratul de Jandarmi vine în Cartierul Bucuriei.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Nicolae Titulescu” a pregătit o serie de surprize pentru cei curioși să descopere cum se procedează în cazul unei urgențe. Dacă ești în trecere prin Cartier Coresi, vei putea observa o mașină de intervenție, un câine de intervenție împreună cu dresorul și echipaje îmbrăcate în uniformă.

Jandarmii te așteaptă marți, 1 iunie, între orele 11:00 și 13:30 pe Aleea Aviatorilor.

ISU Brașov vine în Cartierul Bucuriei.

Cel mic e fascinat de eroii îmbrăcați în uniforme care salvează vieți în fiecare zi? O motocicletă SMURD, un scafandru, un alpinist și o mașină de intervenție vă va întâmpina de Ziua Copilului în Cartier Coresi.

ISU Brașov te așteaptă marți, 1 iunie, între orele 12:00 și 16:00 pe Aleea Aviatorilor.

În caz de vreme nefavorabilă toate evenimentele se vor desfășura în Coresi Shopping Resort

În caz de vreme nefavorabilă toate evenimentele se vor desfășura în Coresi Shopping Resort