Ne pregătim de Brașov Heroes #11 cu un mini-eveniment în Piața cu Copaci!
#activitati #adapt clima pro terra #asociatia educatia te salveaza #brasov heroes 11 #brasov heroes 7 #cartier coresi #comunitate #coresi #coresi shopping resort #distractie #evenimente #piata cu copaci #pictura #robotica #vara 2024 #VR

Se apropie Brașov Heroes #11, iar eroii se pregătesc deja să alerge din nou pentru un viitor mai bun al comunității brașovene!

Asociația Educația Te Salvează și Adapt Clima Pro Terra ți-au pregătit la Coresi un mini-eveniment prin care poți cunoaște cauzele lor din cadrul Brașov Heroes. 

1. Campanie strângere fonduri „Adolescenți mai puternici în lupta cu bully-ing-ul și dependențele”

Te inivităm să participi la o seară de Robotică alături de Asociatia Mici Ingineri Robostart și Doamna Lego care va ghida copiii și adulții în lumea fascinantă a pieselor LEGO.

Donația minimă recomandată este de 50 lei. 

2. Învățăm și ne distrăm la VRroom, alături de Edutech VR!

Lumea realității virtuale este magică. Hai să o descoperi la Coresi, curios și cu mintea deschisă! Ne plimbăm virtual pe tot globul, prin Savana africană, în Antarctica, la Polul Nord, în junglă, prin mări și oceane și în spațiul cosmic.

Donația minimă recomandată este de 25 lei.

3. Ne unim forțele pentru un viitor sustenabil!

Asociația Educația Te Salvează și Adapt Clima Pro Terra participă anul acesta la Brașov Heroes cu cauze dedicate copiilor. Vino să îți testezi imaginația și creativitatea la ateliere de pictură dedicate familiei și să pictezi alături de cei mici căsuțe pentru păsărele.

Participarea este gratuită, iar donația minimă recomandată este de 25 lei, sumă care acoperă o parte din materialele de lucru.

Nu-i așa că abia aștepți să cunoști cauzele din cadrul Brașov Heroes? Ne vedem vineri, 28 iunie, în Piața cu Copaci, între orele 17:00 – 20:00!