Parada magică a lui Moș Crăciun ajunge la Coresi!
#cartier coresi #comunitate #copii #coresi #coresi shopping resort #craciun #eveniment #famous arts #iarna #magia sarbatorilor #magie #mos craciun #parada #parada lui mos craciun #parinti #piata cu copaci #sarbatori #spectacol #spiridusi

La Coresi, zilele acestea sunt presărate cu puțină magie, multe zâmbete și motive de bucurie. Moș Crăciun, împreună cu Crăciunița și cu ajutoarele lor, vin să-i încânte pe cei mari și mici cu un spectacol impresionant!

Parada lui Moș Crăciun dă viață celor 10 personaje din povești, cum numai în cărți s-au ilustrat. O paradă plină de emoție, cu Spiriduși poznași, Fulgi de nea amețiți, neînfricații Soldățelul și Clopoțica și nu în ultimul rând, Crăciunița cu Moș Crăciun, care întregesc tabloul Familiei Crăciun. O mică sanie trasă de doi spiriduși va acompania parada, iar un spiriduș saxofonist va reda live atmosfera magică a colindelor, în timp ce alți spiriduși vor răspândi praf de stele.

Pregătește-te să te minunezi, împreună cu cei mici, de o coregrafie cum nu ai mai văzut, personaje și costume ca în basmele de iarnă. Magie pură în Piața cu Copaci din Coresi, mâine, 16 decembrie, de la ora 15:00 la 18:30.