Polițiștii brașoveni, din nou în misiune cu Moș Crăciun!
#cadouri #carti #cartier coresi #comunitate #copii #copii nevoiasi #coresi #coresi shopping resort #craciun #decathlon #donatii #evenimente #fapte bune #hainute #in misiune cu mos craciun #jocuri #jucarii #Ludoteca #magia sarbatorilor #politia brasov #rechizite scolare #sarbatori

Anul trecut, prin campania „În misiune cu Moș Crăciun”, aproape 400 de copii din județ l-au întâlnit pentru prima oară pe Moș Crăciun. Și pentru că ne-ați cerut ca Moșul să vină și anul acesta, polițiștii brașoveni și-au propus să ajungă din nou în comunitățile izolate din județ, la copiii unde Moș Crăciun nu a ajuns în anii trecuți.

Fă echipă cu Poliția Brașov și ajută-l pe Moș Crăciun să ajungă la toți copiii din județ!

Pregătește un cadou și vino la caravana amenajată în zona Ludotecă din Coresi, iar polițiștii brașoveni vor merge într-o misiune specială cu Moș Crăciun.

Pune în cadoul tău obiecte noi sau aproape noi, așa cum le-ar oferi Moș Crăciun copiilor. Pot fi jucării, hăinuțe, cărți sau rechizite școlare. Nu te obosi să le ambalezi, de asta se vor ocupa ajutoarele Moșului. Pune doar o etichetă cu vârsta sau genul copilului la care te-ai gândit să ajungă cadoul tău.

Te așteptăm sâmbătă și duminică, 16 și 17 decembrie, începând cu ora 11:00, să umplem desaga lui Moș Crăciun!

Partenerii evenimentului: Coresi Shopping Resort și Decathlon.