Prietenul la Hochei se Cunoaște, în Coresi Business Campus!
#arta #Brasov #cartier coresi #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #dance party #garage sale #hochei #jocuri #live dj #pee-wee canada #sportivi #strangere de fonduri #turneu de hochei

Împreună susținem tinerii sportivi care vor reprezenta România la prestigiosul turneu de hochei Pee-Wee din Canada!

Îți dăm întâlnire pe 1 iulie 2023, între orele 11:00 și 17:00, în zona verde din Coresi Business Campus, la un eveniment de strângere de fonduri, organizat pentru a-i ajuta pe copiii pasionați de hochei să adune banii necesari pentru călătoria lor.

În cadrul evenimentului te vei putea bucura de multă joacă, muzică live, ateliere și activități captivante pentru copii, garage sale și multe alte surprize. Tinerii noștri sportivi vor umple standurile cu obiecte personale de vânzare, de la jucării, cărți, hăinuțe, la echipamente sportive și limonadă, iar participanții vor avea ocazia să-și aleagă și să achiziționeze suveniruri unice. Toate fondurile strânse vor fi direcționate către achiziționarea biletelor de avion.

Vino alături de noi pe 1 iulie și sprijină eforturile acestor copii entuziaști. Prin donația ta și implicarea ca sponsor, le vei da aripi pentru a-și împlini un vis!