Programul celui de-al cincelea weekend diMANSIONS FUN GARDEN – 27-29 august 2021
#agurida #banda agurida #Boney M #carla's dreams #concert #dimansions #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #hit music festival #Loredana #LOREDANA & Banda Agurida #muzica #OTTAWAN #sheyla bonnick #sounds of boney m #weekend 5

Petrecerea retro continuă la Brașov cu starurile anilor 80: Ottawan & Sheyla Bonnick – Sounds of BONEY M!

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 5 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele. Hai să vedem care sunt artiștii care vor întreține atmosfera în acest weekend:

CARLA’S DREAMS

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu melodii versatile, mesaje puternice și teme diverse. Au milioane de fani, zeci de hituri, sute de milioane de vizualizări și sute de concerte. Trupa oferă publicului său, cu care împarte o legătură specială, o experiență unică la fiecare concert. Melodiile Carla’s Dreams devin întotdeauna virale aproape imediat, iar fanii lor le pot auzi prin radio și TV, unde rămân pe primele poziții săptămâni întregi.

Piesa „Sub pielea mea #Eroina” a devenit una dintre cele mai apreciate piese ale Carla’s Dreams, cucerind Ucraina, Rusia și ajungând pe locul 11 pe Shazam la nivel mondial, depășind P!Nk, Coldplay și Florence + The Machine.

OTTAWAN

Ottawan a fost prima trupă disco franceză, formată din artistul Patrick Jean-Baptiste și cântăreața originară din Caraibe, Annette Eltice, care a luat ființă la începutul anilor ’80 datorită producătorilor de discuri Daniel Vangarde și Jean Kluger. OTTAWAN ne-au adus hiturile de neuitat „D.I.S.C.O.” și „Hands Up”, pe care le-am auzit weekend de weekend în discotecile din toată Europa.

La scurt timp de la lansare, piesa „D.I.S.C.O.” a urcat în topurile din Europa și a vândut peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume, grupul Ottawan devenind un fenomen la nivel mondial. Chiar și astăzi, melodia „D.I.S.C.O.” este „lider” în topurile anilor ’80, iar în Franța, single-ul lor „You’re OK..” este unul dintre cele mai bine vândute 50 de single-uri din toate timpurile, trupa interpretând atât în engleză, cât și în franceză.

Câțiva ani mai târziu, cei doi soliști au părăsit trupa, astfel că talentata și energica solistă Esther de Bijl alături de C. Robert Walker, muzician și compozitor din New York, formează astăzi trupa Ottawan, pe care avem onoarea de a o avea pe scenă la diMANSIONS Fun Garden.

Sheyla Bonnick – Sounds of BONEY M

Boney M. este o trupă euro-caraibeană, fondată în 1976 de producătorul german Frank Farian. Trupa a devenit populară în perioada ”disco” de la sfârșitul anilor ’70, în special cu piesa „Rivers Of Babylon”, cel de-al doilea cel mai vândut single din toate timpurile în Marea Britanie. Începând cu anii 1980, membrii trupei s-au schimbat în mod repetat.

Boney M a vândut în jur de 100 de milioane de discuri în întreaga lume și este cunoscută pentru hituri internaționale precum „Daddy Cool”, „Ma Baker”, „Sunny”, „Rasputin”, „Mary’s Boy Child – Oh My Lord” și „Rivers of Babylon”, hituri pe care le vei auzi pe scena din Coresi Business Campus.

LOREDANA

Loredana, cântăreața cu cel mai spectaculos show și a cărei voce nu te lasă sa stai jos, vine alături de banda Agurida la diMansions Fun Garden, într-un eveniment oferit publicului de Coresi Shopping Resort.

Participarea la concerte este permisă TUTUROR PERSOANELOR care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile.

Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen. Copiii cu vârsta peste 16 ani trebuie să respecte aceleași condiții de acces, precum adulții. Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit. Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.

Nu este permis accesul în locație cu băuturi și mâncăruri achiziționate în afara perimetrului de festival. Este permis accesul cu animale de companie.

În cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii, filmări şi înregistrări audio. Aceste materiale pot conţine vocea sau imaginea dumneavoastră. Prin participarea la acest eveniment, vă daţi acordul ca aceste materiale să fie folosite pe platformele online, în scopul promovării brand-urilor organizatoare și partenere.