Programul celui de-al patrulea weekend diMANSIONS FUN GARDEN – 21 și 22 august 2021
#concert #dimansions #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #gasca zurli #hit music festival #muzica #stars of the 90s #Vunk #weekend 3 #WHITE MAHALA

Distracția continuă la diMANSIONS FUN GARDEN! Cel de-al patrulea weekend pregătește surprize atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Oare cine va umple scena de data aceasta?

Te invităm să petreci în continuare la diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL din Cartier Coresi, alături de:

VUNK

De peste 25 de ani pe scena din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc. Primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook. Single-uri precum Pleacă (Hit Gold), Vino, du-te (feat. Lidia Buble), Vreau o țară ca afară (hit popular, devenit slogan național), Așa și sau Numai la doi au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie, încredere și speranță.

GAȘCA ZURLI

Gașca Zurli este trupa fenomen naţional pentru copiii din România și cel mai mare brand pentru copii 100% românesc. Gașca Zurli are un success răsunător, întrucât a transformat educaţia formală într-un spectacol magic al imaginaţiei.
Conceptul s-a născut în mintea şi în inima Mirelei Retegan, femeia care a dus dragostea pentru copilul ei la rang de fenomen naţional. Lumea din spectacolele Gașca Zurli este o lume magică, plină de bucurii și zâmbete.

Gașca Zurli are 16 spectacole diferite care au făcut înconjurul ţării şi au schimbat relaţiile dintre părinţii şi copiii din România. La spectacolele Zurli, familiile descoperă că “joaca e limbajul iubirii dintre părinţi şi copii”, aşa cum ii place Mirelei să-şi descrie creaţia.

Povestea Zurli crește în fiecare zi, cu fiecare spectacol jucat, cu fiecare zâmbet pus cu grijă și iubire pe fețele micuților spectatori și pe al părinților. La diMANSIONS Fun Garden ne vor fi alături Fetița Zurli, Truli, Vrăjimăturica, Bucătărașul Lulu și Supereroul Mulțumesc.

WHITE MAHALA

Trupa White Mahala înseamnă:
Ovidiu Niculescu – Voce + Chitară Electroacustică
Doru Cinca – Tobe
Călin Vama – Bass
Silviu Enache – Chitară Electrică
Sorin Nicolescu – Trompetă

“Cântăm d-alea românești
Și ne zice White Mahala,
Când ne-auzi o să zâmbești,
N-avem treabă cu sfiala.
Fiindcă viaţa-i aiurită
Nu vrem s-o luăm în serios.
Dacă râde-n orice clipă
Omul este mai frumos.
Ăsta este crezul nostru
Nu ne rupem în figuri
Muzică pe cheful vostru
Doar atât scoatem pe guri
Și de-o fi ca să vă placă
Ce cântăm și auziți
Când vă e lumea mai dragă
Cu drag să ne pomeniți!”

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Te așteptăm la la diMANSIONS FUN GARDEN, din 29 iulie până pe 19 septembrie! Staruri ale muzicii internaționale și din România, te invită la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

Bilete disponibile pe: https://dimansions.iabilet.ro