Programul ultimului weekend diMANSIONS FUN GARDEN – 4-5 septembrie 2021
#5 GANG #concert #dimansions #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #hit music festival #IRINA RIMES #muzica #ultimul weekend #weekend 6

Nu rata ultimul weekend de distracție la diMANSIONS Fun Garden alături de Irina Rimes și 5 GANG!

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 5 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele. Hai să vedem care sunt artiștii care vor întreține atmosfera în acest weekend:

IRINA RIMES

Cu o apariție unică, fermecătoare și plină de sensibilitate, Irina și-a început cariera în România cu single-ul “Visele”, ce a dominat topurile din România timp de mai multe luni.

Irina Rimes este singurul artist român care a lansat un proiect special și unic: prima triologie muzicală. “Iubiri secrete”, scrisă cu dedicație și inspirată din experiențele personale ale artistei, formată din “Iubirea noastră mută”, “Da’ ce tu” și “Haina ta”.

Un artist versatil, Irina Rimes este susținută de un public larg de toate vârstele. La un an de la debut, artista a lansat primul album solo, “ Despre el”. S-a dovedit a fi unul dintre cele mai autentice proiecte din industria muzicală din România.

Cele mai ascultate piese de pe album sunt “Ce s-a întâmplat cu noi?”, cu peste 49 de milioane de vizualizări pe Youtube și “Bolnavi amândoi”, cu peste 39 milioane de vizualizări pe Youtube.

Cu un show autentic și diferit, Irina reușește mereu să aducă emoție în sufletele ascultătorilor.

5 GANG

5GANG este cel mai cunoscut band de adolescenți din România, fiind printre cele mai urmărite trupe din România, prin intermediul expunerii din social media și a vlogurilor pe care le creează. Membrii Selly, Gami, Diana și Mădălin s-au bucurat de un succes răsunător, ajungând într-un timp foarte scurt să fie faimoși în industria muzicală din România.

Toate piesele lansate s-au bucurat de numărul 1 în trending pe Youtube, hituri precum “SOS”, “DM” sau “Story” fiind ascultate frecvent la petrecerile adolescenților din România. Este cu siguranță un fenomen ce surprinde de la proiect la proiect, creează trenduri și stârnește curiozitatea cu fiecare piesă pe care o lansează.

5GANG este prima trupă care a reușit să susțină două concerte în aceeași zi la Arenele Romane, adunând peste 10.000 de persoane. Primul concert a fost sold out în mai puțin de o lună de la anunțarea evenimentului.

Popularitatea trupei 5GANG este în continuă creștere, aceștia reprezentând vocea generației tinere.

Participarea la concerte este permisă TUTUROR PERSOANELOR care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.

În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile.

Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen. Copiii cu vârsta peste 16 ani trebuie să respecte aceleași condiții de acces, precum adulții. Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit. Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.

Nu este permis accesul în locație cu băuturi și mâncăruri achiziționate în afara perimetrului de festival. Este permis accesul cu animale de companie.

În cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii, filmări şi înregistrări audio. Aceste materiale pot conţine vocea sau imaginea dumneavoastră. Prin participarea la acest eveniment, vă daţi acordul ca aceste materiale să fie folosite pe platformele online, în scopul promovării brand-urilor organizatoare și partenere.