ROLL’IN ROMANIA DRIVE-IN TOUR ÎN PARCAREA CORESI

CONCERTE SUBCARPAȚI, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, BYRON, NICU ALIFANTIS, THE MONO JACKS ȘI VAMA

Distanțarea socială a devenit o necesitate reală și persistă chiar și acum, când măsurile de precauție s-au mai relaxat. Cu toate acestea, nevoia de activități relaxante este și ea foarte importantă. Dacă plimbările prin parc și serile petrecute la terase redevin parte din viața cotidiană a fiecăruia dintre noi, ne lipsesc totuși evenimentele. Astfel, introducem conceptul de Drive-In Show. Acesta respectă normativele legale și oferă publicului distracție în siguranță, prilejuind ocazia de a urmări concerte si prestații artistice live.

Mașina devine mai mult decât un simplu mijloc de transport, transformandu-se în spațiu de distracții. Din autoturismul tău, filmele și concertele pot fi privite confortabil și ascultate pe frecvența dedicată evenimentului (FM/la radio).

Roll’in vine la tine în oraș

Conceptului de Drive-In Show i se alătură marile Centre comerciale din țară, pentru a pune la dispoziție un spațiu generos, care oferă publicului prezent la evenimente siguranță și confort.

În Brașov veți găsi scena pregătită la Coresi Shopping Resort

Pornim seria de concerte live cu trupe românești ce nu mai necesită prezentare: SubCarpați, Robin and The Backstabbers, Byron, Nicu Alifantis, The Mono Jacks și Vama.

19 IUNIE – SUBCARPATI
Parcare Coresi Mall, Brasov, 19 iunie 2020

20 IUNIE – ROBIN AND THE BACKSTABBERS
Parcare Coresi Mall, Brasov, 20 iunie 2020

21 IUNIE – ALIFANTIS&ZAN
Parcare Coresi Mall, Brasov, 21 iunie 2020

26 IUNIE – VAMA
Parcare Coresi Mall, Brasov, 26 iunie 2020

27 IUNIE – THE MONO JACKS
Parcare Coresi Mall, Brasov, 27 iunie 2020

28 IUNIE – BYRON
Parcare Coresi Mall, Brasov, 28 iunie 2020

Programul complet al trupelor și bilete se vor pune în vânzare pe entertix.ro și myticket.ro.

Un eveniment marca Urban Propaganda și Stage Expert, în colaborare cu redmark, susținut de Overground Music și prezentat de Entertix.