Silent Disco – 30 iulie 2021
#casti #concert #diMANSIONS Festival #diMANSIONS FUN GARDEN #hit music festival #muzica #silent disco

diMANSIONS FUN GARDEN – varianta puțin mai mică, dar mult mai lungă a diMANSIONS HIT MUSIC FESTIVAL îți aduce bucurie weekend de weekend în Cartierul Coresi din Brașov!

Din 29 iulie până pe 19 septembrie, staruri ale muzicii internaționale și din România, te așteaptă la concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă, cu zone de food, baruri, activități pentru copii, sport, expoziții itinerante, silent disco și multe altele.

SILENT DISCO.

Un concept interesant, ce-ți oferă libertatea de a selecta muzica pe care dorești s-o asculți și s-o simți doar pentru tine, cu ajutorul unor căști wireless.

Adună-ți gașca de prieteni, pune-ți căștile și dă volumul tare! La Silent Disco vom comunica doar prin dans! 

Accesul la diMansions Fun Garden este gratuit, excepție făcând concertele, la care accesul se face pe bază de bilet și se va restricționa cu 2 ore înainte de concert și până la încheierea acestuia. În acest interval, în perimetrul de eveniment se vor putea afla doar posesorii de bilet. Prezentarea certificatului verde de vaccinare sau trecere prin boală sau rezultatul unui test PCR negativ (72 ore) sau antigen (24 ore) este esențială pentru accesul la festival. Testarea antigen va fi realizabilă și la locul evenimentului.

***În același weekend, pe 31 iulie, va concerta vedeta serialului Las Fierbinți – artistul Mihai Mărgineanu, alături de banda sa, iar duminică, 1 august, scena le va reveni celor de la Bosquito, una dintre cele mai iubite trupe în Brașov.

Bilete disponibile pe: https://dimansions.iabilet.ro/
Grăbește-te să prinzi oferta Early bird!