Târgul de Crăciun aduce magia sărbătorii în Piața cu Copaci din Coresi!
#aprinderea luminitelor #atmosfera de craciun #brad de craciun #cadouri #cartier coresi #coresi #coresi shopping resort #daruri #evenimente #iarna 2023 #iarna 2024 #idei de cadouri #inspiratie #mos craciun #shopping #targ de craciun #targul de craciun

Târgul de Crăciun de la Coresi nu este doar un loc pentru cumpărături – este deja o tradiție care sărbătorește comunitatea și bucuria pe care o aduce sezonul festiv.

Într-o explozie de lumini festive și colinde, ne pregătim să deschidem oficial perioada sărbătorilor în data de 30 noiembrie, marcând începutul unui sezon plin de bucurie și experiențe încântătoare în Coresi și prin Cartier.

La fel ca în fiecare an, Târgul de Crăciun va aduce laolaltă producători locali cu o selecție uriașă de decorațiuni care aduc magia sărbătorii în fiecare casă, delicii festive parfumate și idei de cadouri unice, de pus sub brad pentru cei dragi.

Atmosfera festivă va fi întregită de aprinderea luminițelor de sărbătoare prin Coresi și împrejurimi, moment magic care va avea loc tot în ziua de 30 noiembrie, la ora 17:30, după care ne vom bucura de un concert de colinde susținut de Dalma.

Pune-ți cea mai pufoasă eșarfă, cel mai drăgălaș pulover de iarnă și participă la festivitățile din Piața cu Copaci, unde magia Crăciunului va prinde viață în fiecare colț!