Te așteptăm la Târgul de Cariere din Piața cu Copaci!
#automotive #bancar #bpo #cariere #coresi #inginerie #joburi #limbi straine #locuri de munca #oportunitati #piata cu copaci #productie #retail #targ de cariere #targ de joburi #toamna 2021 #vanzari

Târgul de Cariere Brașov alături de cele mai active companii te invită să descoperi noi oportunități în Piața cu Copaci din Coresi!

Vineri și sâmbătă, în data de 1 și 2 octombrie, între orele 10:00 și 18:00, organizatorii vor pune în legătură cele mai active companii și peste o sută de locuri de muncă cu toți cei care sunt în căutare de joburi și de metode care să le îmbogățească orizonturile profesionale.

Companii din mai multe industrii precum automotive, BPO, producție, retail, bancar, IT, dar și altele, te așteaptă să îți cunoască abilitățile și competențele, fie că ești la început de carieră sau ai mai mulți ani de experiență în spate.

Alte domenii care vor putea fi abordate la eveniment sunt cele de inginerie, programare, economic, bancar, contabilitate, operațiuni tehnice, mentenanță, administrativ, confecții metalice, metalurgie, vânzări, relații și suport clienți.

Se caută manageri, coordonatori de echipă, lăcătuși, reglori, frezori, sudori, operatori de producție, mecanici, ingineri, electricieni, tehnicieni dar și alți specialiști. Și vorbitorii de limbi străine – engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă sau suedeză – au mare căutare la Târgul de Cariere. Paleta largă de opțiuni este completată de programele de internship pentru cei interesați.

Te așteptăm să descoperi job-ul visurilor tale!