Te invităm în prima Tabără Urbană din Brașov!
#ateliere #aventura #Brasov #camp #cartier coresi #cercetași #clubul de cercetasi brasov #coresi #Coresi Business Campus #coresi shopping resort #evenimente #foc de tabara #iulie #natura #oras #tabara #tabara urbana #vara 2022

Iubești natura, dar și orașul în aceeași măsură? Atunci te invităm la primul Camp Urban din Brașov!

Clubul de Cercetași Brașov, în parteneriat cu Coresi Shopping Resort, pregătește o tabără inedită pentru curioși, în weekendul 23-24 iulie 2022. Evenimentul este adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, atât cercetași, cât și ne-cercetași.

Va fi un weekend cu ateliere despre natură, mediu, știință, cu foc de tabără și multe alte surprize! Vom dormi cu toții peste noapte în corturile pe care ni le vom ridica pe peluza Cartier Coresi (vis-a-vis de Patinoarul Olimpic Brașov), vom urmări stelele, vom cânta la chitară și ne vom bucura de o experiență cercetășească inedită.

Evenimentul se va încheia pe 24 iulie, în jurul orei 13:00.

Înscrierile la camp s-au încheiat, cei interesați pot participa însă la activitățile de zi organizate în Cartier Coresi în weekendul 23-24 iulie 2022. 

Evenimentul va fi organizat cu un număr limitat de participanți, astfel că înscrierile și confirmările de participare se vor efectua respectând principiul primul venit, primul servit!