THOR Eco Challenge turează motoarele nepoluante pe 22 iulie la Coresi Shopping Resort
#Brasov #cartier coresi #competitie #comunitate #coresi #coresi shopping resort #eco challenge #evenimente #masini electrice #mobilitate nepoluanta #mobilitate urbana #parcarea coresi #Tesla Happy Owners Romania #thor club

Brașovul devine, pentru o zi, capitala mașinilor electrice!

Cai putere și aer curat. THOR Eco Challenge ajunge la Brașov! Competiția mașinilor electrice susținută de Asociația Tesla Happy Owners Romania pornește din parcarea Coresi Shopping Resort, sâmbătă, 22 iulie.

Aproape 100 de mașini electrice vor prezenta în parcarea celui mai mare mall din Brașov pentru o competiție atipică. 14 echipaje vor porni de la linia de start, dar nu pentru a-și demonstra viteza, ci consumul cât mai economic. THOR Eco Challenge este modul în care posesorii de mașini electrice arată că pot fi conducători responsabili și că o astfel de mașină are autonomie mare, nu doar mulți cai putere.

“Evenimentul de la Brașov este a patra cursă a acestui an. După Ciugud sau Călărași ne-am propus să arătăm tuturor ce înseamnă mobilitatea urbană nepoluantă. În cursa din inima țării vor intra autoturisme Tesla, Nissan, Renault și Dacia, iar cel mai bun consum va fi premiat”, a declarat George Miu, vicepreședintele Asociației Tesla Happy Owners Romania (THOR).

Parcarea Coresi Shopping Resort este punctul de întâlnire pentru pasionații de mașini electrice. Pe 22 iulie, între orele 10:00 și 18:00, vizitatorii vor avea ocazia să admire cele mai noi modele Tesla și chiar să le testeze pe un traseu de viteză.

“Încurajăm mobilitatea urbană, mai ales atunci când nu poluează. Coresi Shopping Resort oferă deja vizitatorilor stații de încărcare pentru mașinile electrice, așa că o astfel de competiție nu putea să aibă o altă gazdă. Am demonstrat că mașinile puternice nu înseamnă doar motoare turate și nor de fum, așa că îi așteptăm pe toți pasionații de mașini electrice la Brașov”, a mai spus George Miu.

Evenimentul de la Brașov va fi urmat de Transylvania Classic – un raliu de 2 zile desfășurat cu mașini de epocă, la care participă și cele mai noi autoturisme electrice. A șasea cursă a anului din cadrul THOR Eco Challenge și cea care închide competițiile din 2023 este programată pentru 19 august la Miercurea Ciuc.

Asociația Tesla Happy Owners Romania reunește o comunitate de peste 1400 membri din țara noastră. Scopul declarat este acela de a promova soluțiile moderne și nepoluante de mobilitate.