Viitorii părinți sunt așteptați la cursul de puericultură, susținut de Chicco!
#bebe #bebelusi #Chicco #copii #Coresi Business Campus #curs puericultura #ingrijire #ingrijire bebe #mama #nou nascuti #parinti #puericultura #sala iar 80 #tata #viitori parinti

Chicco în parteneriat cu Coresi Shopping Resort și Asociația SAMAS – Sănătate pentru Mame și Sugari – te invită la cursul de puericultură dedicat viitorilor părinți, susținut în data de 18 aprilie 2022, ora 17:00, în Sala IAR 80!

Graviduțele sunt așteptate împreună cu viitorii tătici, aceștia urmând să primească la sfârșitul cursului diploma de participare, care îi va ajuta să obțină 10 zile de concediu plătit, după nașterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000.

Cursul de puericultură costă 100 de lei/cuplu sau pentru 1 persoană (doar femeie însărcinată). La achitarea cursului, vei primi un voucher în valoare de 100 lei pe care îl poți transforma în cumpărături pentru viitorul tău bebe. Voucherul este valabil doar în magazinul Chicco din Coresi, în termen de 6 luni de la achiziționarea acestuia.

Agenda cursului cuprinde:

  • Îngrijirea nou-născutului – demonstrații practice
  • Alăptarea
  • Lista bebelușului

Locație “Școala Părinților”: Coresi Business Campus, Sala IAR 80, str. Turnului nr. 5, clădirea H1

Telefon informații: 0374 106 456

Pentru înscriere, accesează formularul din link-ul alăturat: Formular inscriere eveniment Scoala Parintilor

Mai multe informații pe: https://www.chicco.ro/articole/scoala-parintilor-brasov