Weekend distractiv pentru cei mici și cei mari la Coresi
#acting studio brasov #anturaj dance center #atelier teatru #atelier televiziune #ateliere gratuite #ateliere tematice #cartier coresi #comunitate #copii #coresi #coresi shopping resort #creativitate #distractie #evenimente #joaca #Ludoteca #party nation #street dance battle

Weekendul acesta nu te lăsăm să te plictisești! Vremea se anunță călduroasă, așa că ia-ți familia și hai la plimbare prin Cartier, apoi oprește-te la Coresi pentru a participa la evenimentele și activitățile pe care ți le-am pregătit.

Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 13:30, te așteptăm alături de cei mici la atelierele de teatru și de televiziune pentru copii, organizate de Acting Studio Brașov, în Piața cu Copaci.

Duminică, 22 octombrie, de la ora 16:00, te invităm să fii spectator la Street Dance Battle, susținut în Piața cu Copaci de Anturaj Dance Center.

Party Nation îi va ține ocupați pe cei mici cu ateliere distractive și creative sâmbătă, de la ora 11:00 la 13:00 și duminică, de la ora 15:00 la 17:00, la Ludotecă.

Te așteptăm cu mic cu mare la Coresi!