Yard sale organizat de către Cercetași, în Piața cu Copaci
#Brasov #cartier coresi #centrul local orizont brasov #cercetași #cercetasii romaniei #comunitate #coresi #coresi shopping resort #donatii #evenimente #jucarii #piata cu copaci #yard sale

O plimbare de weekend la Coresi se poate transforma într-o activitate plăcută în lumea jucăriilor, activitate în care copiii, tinerii, dar și adulții sunt provocați la un joc inedit și educativ!

Cercetașii României – Centrul Local Orizont Brașov te invită la târgul de jucării și cărți, unde copii și tinerii devin antreprenori – primul yard sale organizat la Coresi, cu scopul de a susține proiectul „Visul cercetașilor – cazare sub milioane de stele”!

Jucăriile pe care nu le mai folosești pot aduce bucurie altor copii! Vino cu ele la yard sale, investește în locul tău de vânzare, achitând taxa de participare de 30 lei, apoi vinde-ți jucăriile la prețul stabilit de către tine. Cu bănuții obținuți din vânzarea vechilor jucării, îți poți cumpăra unele noi, iar prin contribuția ta pentru locul de vânzare vei susține cauza cercetașilor: achiziționarea materialelor necesare pentru organizarea și desfășurarea taberelor cercetășești.

Yard sale-ul se va desfășura în patru etape a câte trei ore, sâmbătă și duminică, 8 și 9 iulie, în intervalele orare 11:00 – 14:00 și 16:00 – 19:00. Te așteptăm cu drag!

Detalii despre cauza cercetașilor, aici: https://brasovheroes.ro/proiect/cercetasi

Condiții și reguli de participare la yard sale:

  1. Să fim prezenți în incinta Coresi Shopping Resort și să avem cu toții un scop comun: „Să ne simțim bine, să învățăm să negociem într-un mod distractiv, să oferim, să facem schimb sau să donăm jucării sau cărți, întotdeauna cu zâmbetul pe față!”
  2. Să oferim și/sau să schimbăm jucării și cărți în stare bună, curate și care pot fi folosite de alți copii.
  3. Înscrierile la yard sale se realizează prin completarea următorului formular: https://forms.gle/Txc1sLkvfwdgfQs18. Contribuția de înscriere pentru rezervarea unui spațiu pentru jucăriile/cărțile expuse este de 30 de lei/interval orar, aceasta se va achita în momentul participării.
  4. Înscrierile la activitate se vor realiza până în data de 6 iulie și vor respecta regula „Primul venit, primul servit!”, în limita locurilor disponibile oferite de proiect.