Ziua porților deschise – Teatru, televiziune și dezvoltare personală pentru copii
#acting studio brasov #atelier de teatru #atelier de televiziune #cartier coresi #comunitate #copii #coresi #coresi shopping resort #creativitate #distractie #evenimente #imaginatie #spectacole #ziua portilor deschise

Teatru sau televiziune? Sâmbăta aceasta, Acting Studio Brașov te invită la Ziua porților deschise pentru copii!

Vei avea ocazia să participi la două ateliere super interesante, de teatru și televiziune, de la ora 13:30 la 16:00, în Piața cu Copaci.

Atelierul de teatru va începe cu o scurtă încălzire și acomodare, apoi va cuprinde exerciții de improvizație prin care îți vei putea antrena atenția, prezența și imaginația. Acestea vor alterna cu jocuri de dezvoltare personală, comunicare și lucru în echipă. Elementul de amuzament este unul dintre ingredientele preferate, așa că te vei distra garantat, indiferent că alegi să privești sau să te alături activităților.

În cadrul atelierului de televiziune vei avea ocazia să pătrunzi în tainele presei și chiar să fii intervievat în studio-ul profesionist Acting Studio Brașov. Vei putea să citești de pe prompter și să afli cum se fac știrile. Vei simți pe viu emoția ultimelor 3 secunde ale intrării în direct și vei afla ce presupune munca unui reporter, LIVE în cadrul unui workshop inedit.

Nu vor lipsi nici momentele de muzică și dans. Vei avea oportunitatea de a te alătura unui Flashmob împreună cu toată echipa de traineri și cursanți. Atelierele se vor încheia cu un moment teatral intitulat „Profesorul cel nou”, precum și un fragment din spectacolul „Almost Maine” de John Cariani.

Se anunță un weekend distractiv și plin de noi experiențe. Hai să le trăiești din plin alături de cei mici!