Bun-venit în Cartier Coresi!


Cartier Coresi reprezintă unitatea celor trei enități dezvoltate de Ceetrus: Coresi Shopping Resort, Coresi Avantgarden (alături de Kasper Development) și  Coresi Business Campus (alături de Ascenta), fiind cel mai mare proiect de regenerare urbană din România.  Scopul nostru este ca acesta să devină un loc de întâlnire între inovație, curaj antreprenorial și atitudine comunitară în sprijinul oamenilor. Cartier Coresi joacă un rol cheie în dezvoltarea economică și teritorială a orașului. Proiectul are o suprafață de 120 ha și reprezintă 10% din suprafața utilă a  orașului Brașov. Avem oportunitatea de transformare a peisajul urban de aceea ne provocam să lucrăm în continuare la masterplan în scopul dezvoltării următorilor ani și îmbunătățirii mixului de funcționalități, de experiențe de viață în cartier.               

   Proiectul Coresi,  dezvoltat pe  120 de hectare, reunește zilnic, într-un eco-sistem integrat,  peste 10.000 de oameni care lucrează sau locuiesc în Cartier Coresi.

  • GLA retail 59.000 mp, GLA Office 60.000
  • Peste 2300 apartamente vândute (30ha in dezvoltare), 7 locuri de joacă
  • Hotel Qosmo, 12.000 mp
  • Trei spații comunitare (The Business factory x2, Cartier Hub)
  • 90.000 spații verzi, am plantat peste 900 de copaci

Peste

2720

de evenimente în 7 ani

Peste

67 milioane

de vizitatori în 7 ani

Peste

1,33 milioane

de vizitatori în luna octombrie (+28% vs 2019)


News from Coresi


Conferințele Coresi au debutat  cu prima ediție în Sala IAR 80, având tema Puterea Comunității

De ce Conferințele Coresi?

Coresi este mai mult decât un cartier cu multiple funcționalități. Coresi este un eco-sistem. Coresi înseamnă comunitate, bucurie, inovație, responsabilitate, parteneriate, dezvoltare durabilă și sustenabilitate. Prin Conferințele Coresi aducem emoție și inspirație comunității, împărtășind valorile în care credem, alături de partenerii noștri.

Tema: Puterea comunității

Termenul de “Comunitate” este deja parte din ADN-ul nostru societal. Construim cartiere, construim comunități. Împreună construim o lume mai bună!

Despre importanța comunităților dezbatem alături de #creatoridecomunități, profesioniști vizionari, specialiști, reprezentanți marcanți ai mediului de afaceri sau ai mediului educațional, dedicați misiunii de a forma viitorii parteneri de dialog profesional.

PEOPLE: Importanța impactului pozitiv al unei companii sau instituții asupra oamenilor, mai ales în contextul creării unui eco-sistem ale cărui componente au fost mereu în strânsă legătură cu mediul și oamenii. Trecând de modelul clasic de business, conceptul de stakeholders este lărgit de la factorii de decizie la clienți, consumatori etc. Cum ajungem la diferite comunități? Cum le animăm?

Extinderea de la mediul de business la educație, performanță în mediul academic, importanța formării viitorilor parteneri în dialogul profesional.

PLANET: Evidențierea unor modele de bună practică în activitatea ONG-urilor, evenimente și activități cu impact pozitiv, implicarea comunității locale în susținerea cauzelor comunitare.

PROFIT: Evoluția mediului antreprenorial și de business local, impactul companiilor asupra economiei locale, naționale și internaționale, reducerea amprentei de carbon, folosirea responsabilă a resurselor, energie verde, soluții tehnologice inteligente.


Next Events

Târgul de Crăciun, 30 noiembrie – 30 decembrie


Târgul de Crăciun Coresi: Așa cum deja te-am obișnuit, te așteptăm și în acest an la Târgul de Crăciun din Piața cu Copaci de la Coresi! Dacă ți-ai propus să oferi cele mai drăguțe daruri anul acesta de sărbători, dacă nu ai idee ce ai putea să cumperi unui coleg de secret Santa sau dacă ești în căutarea unei mici atenții pentru cineva drag, aici cu siguranță vei găsi ceva frumos pentru toți. Produse artizanale parfumate, mici decorațiuni lucrate manual, dulciuri, de la cele mai fine ciocolate până la turtă dulce în diferite forme festive și cozonaci, o selecție specială de vinuri, căni, lumânărele, bijuterii delicate, brăduți și coronițe decorate cu cea mare atenție te așteaptă să le descoperi și să alegi darul potrivit pentru fiecare persoană importantă din viața ta.


Coresi Fashion Kids and Teens, prezentare de modă cu brandurile partenere, 1 DecembrieCoresi Fashion Kids and Teens, prezentare de modă cu brandurile partenere, 1 Decembrie, ora 17.00.  Echipa Coresi alături de Școala de modeling Cleopatra Popescu vă invită să participați la prima ediție a “Brașov Fashion Kids by Coresi”, joi, 1 decembrie, în Piața cu Copaci Coresi. Ne dorim să creăm primul festival de fashion dedicat copiilor, în colaborare cu brandurile din Coresi. Organizatorul evenimentului,  Școala de modeling Cleopatra Popescu a fost înființată în urmă cu 12 ani și activează în orașe: Sibiu, Brașov & Timișoara și reunește atât copii, cât și adolescenți.

Nu mai puțin de 18 branduri din Coresi vor participa la evenimentul de fashion: Reserved, Sinsay, Grid, Various Brands, Hervis, ICE, Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Tony Fiero, ABM Fashion, Decimas, LC Waikiki, Luxury, Benvenuti, Raxela, BSB, Terranova.


Concert colinde Opera Brașov, 2 Decembrie


Opera Brașov revine la Coresi cu un spectacol de excepție care să ne introducă în atmosfera de sărbătoare.

Pe scena din Piața cu Copaci, de la ora 17:00, vor urca soliști: Nicoleta Chirilă – soprană, Silvia Micu – soprană, Sonia Hazarian – mezzosoprană, Liviu Iftene – tenor, Alexandru Aghenie – bariton, Alexandru Chiriac – bariton
La pian: Lioara Popa. Spectacolul va fi prezentat de Simona Manole, iar regia scenică este semnată de Dan Antipa.


Moș Nicolae îți umple ghetuțele la Coresi!


Moș Nicolae îți umple ghetuțele la Coresi! Păstrăm tradiția, iar în seara de 5 decembrie, Moș Nicolae va aduce daruri primilor 350 de copii harnici care se vor înscrie în Coresi App, iar luni, 6 decembrie, începând cu ora 12:00, îi așteptăm să descopere surprizele la Ludotecă!


Famous Art, paradă Crăciun, 16 Decembrie


Adevăratul Moș Crăciun și parada sa vor fi pe 16 decembrie la Coresi. Zece personaje magice, parada Săniuței Muzicale, fotografii cu publicul, coregrafii, confetti și diverse activități distractive pentru copii precum ”Spying on Santa” și vizionarea de scurtmetraje din Casa lui Crăciun. Sunt doar o parte din surprizele pregătite pentru 16 decembrie, la Coresi.


Concert de Colinde Unison, 23 Decembrie în Piața cu Coapci


Au cucerit cele mai mari scene din Europa, acum revin acasă cu un concert exclusiv pe Scena Comunității din Piața cu Copaci. Unison vă invită la un recital de colinde alături de Corul de Copii Unison, cadeți și seniori. Vă așteptăm în Piața cu Copaci, pe 23 decembrie, de la ora 18:00.


Ordinul Cadoului Fermecat


Cercetașii Centrului Orizont Brașov împachetează cadourile pentru cei dragi. Tradiția de sărbătoare merge mai departe și în acest an la Coresi! Cercetașii îți împachetează gratuit cadourile pentru cei dragi. Iar pentru că dar din dar se face Rai, orice donație este binevenită și încurajată.

Program:

14 dec : 17:00 – 21:00 , 15 dec : 17 :00 – 21 :00, 16 dec : 17 :00 – 21 :00, 17 dec: 11 :00 – 21:00 , 18 dec : 11 :00 – 21 :00, 19 dec : 15 :00 – 21 :00, 20 dec : 15 :00 – 21:00 , 21 dec : 15 :00 – 21 :00, 22 dec : 15 :00 – 21 :00, 23 dec: 10 :00 – 21:00, 24 dec : 10:00 – 16:00


Aniversare 7 ani Coresi

Delia la Coresi

Loredana la CoresiPromovare comercianți Coresi

Partenerii comerciali din Coresi au o serie de facilități în promovarea serviciilor, ofertelor, campaniilor sau diferitelor anunțuri. Toate postările comerciale, oferte, campanii, anunțuri de angajare sunt preluate gratuit în paginele de social Coresi și pe site-ul coresibrasov.ro. Timp de trei săptămâni în decursul unui an comercianții din Coresi pot opta pentru promovare gratuiă pe toate ecranele digitale.Echipa Cartier Coresi

#Creatori de comunitate

Sorina BOȘCU

CENTER MANAGER

[email protected] / 0757 046 185

Ioana GHEORGHE

MANAGER LEASING

[email protected] / 0753 111 230

George VATAVU

MANAGER TEHNIC

[email protected] / 0747 060 355

Cristina POPA

NEW BUSINESS MANAGER

[email protected] / 0756 721 923

Diana BJOZA

MANAGER MARKETING

[email protected] / 0748 049 542

Alexandru POPESCU

Technical Manager

[email protected]

Flavia FIȚOIU

Director operaȚional Cartier Coresi

[email protected]

Carmen ȚIVIRIȘI

Manager OPERATIONAL Coresi Business Campus

[email protected] / 0753 111 226

Andra TOMESCU

Business Controller Coresi Business Campus

[email protected] / 0733 455 519

Dana ANGHELESCU

Community & Events Manager SALA IAR 80

[email protected] / 0724 044 429Radio Coresi

65 de mii

de asculători online

Radio Coresi 80

5500

de ascultători unici


Radio Coresi Online

Radio Coresi
Radio Coresi 80