#food-drinks

Infiintata in 1999, VINEXPERT contribuie de peste 21 ani la dezvoltarea culturii vinului în România iar cuvintele care au exprimat in toata aceasta perioada filozofia companiei sunt: experienta, pasiune, inovatie si inspiratie.

VINEXPERT detine un magazin de prezentare si un wine bar unde clientii au ocazia sa deguste vinurile importate direct de catre Vinexpert. In anul 2019 am lansat un magazin on-line de specialitate – www.vinexpert.ro , care ofera clientilor o paleta diversificata de vinuri si spirtoase atat din Romania, cat si din toate colturile lumii.

Magazinele noastre ofera o selectie exclusivista de vinuri si o colectie bogata destinata iubitorilor, cunoscatorilor si colectionarilor. Aici este locul unde gasesti cea mai buna selectie de vinuri romanesti, marile Chateau-uri din Franta, marci internationale bine cunoscute, sau cele mai bune vinuri din Lumea Noua, impreuna cu vinuri vechi si rare din colectii renumite.

Iar pentru ca vinurile bune se beau din pahare speciale, VINEXPERT este reprezentantul celebrelor pahare si decantoare RIEDEL in Romania.

Oferim, de asemenea, cea mai complexa colectie de accesorii de pe piata romaneasca.