Auchan îți oferă autorulota să însoțești Turul României la Ciclism!
#auchan #autorulota #ciclism #concurs #coresi #hipermarket Auchan #MyClub Auchan #turul romaniei

Auchan te invită să urmărești Turul României, cea mai importantă competiție ciclistă din țară, și să (re)descoperi cele mai frumoase zone ale țării! Etapa a 4-a a competiției ne va purta pe un traseu pitoresc: Braşov, Predeal, Sinaia, Ploieşti, Bucureşti.

Înscrie-te pe auchan.ro până pe 10 august și poți câștiga una dintre cele 5 rezervări de autorulote pentru o săptămână.

Turul României, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și cel mai important eveniment ciclist internațional din țară în acest an, se va desfășura în perioada 31 august – 5 septembrie pe un traseu de peste 800 km. Organizatorii sunt Federația Română de Ciclism, alături de Ministerul Tineretului și Sportului și Auchan Retail România, în calitate de partener principal.

Ediția din acest an își propune să alinieze la start aproximativ 120 de cicliști care se vor lupta pentru celebrul tricou galben. Plutonul va avea de parcurs un traseu de peste 800 km, trecând pe lângă câteva dintre cele mai impresionante monumente istorice ale țării, precum Cetatea Devei, Cetatea Sarmizegetusa Regia, Castelul Corvinilor, Cetatea Făgărașului, Castelul Bran, Cetatea dacică de la Căpâlna, dar și câteva dintre cele mai renumite biserici fortificate din Transilvania.

Află toate detaliile despre eveniment, accesând link-ul: https://romania.auchan.ro/ro/continut/turul-romaniei-2021