Black Sea Voyage. Startul vacantei, cu reduceri
#accesorii pantru par #articole vestimentare #bijuterii #ceasuri #curele #esarfe #genti #Meli Melo Paris #Spring #Summer

Meli Melo Paris dă startul reducerilor de vara pentru colectia sezonului, Spring/Summer 2020, incepand de joi, 2 iulie. Asadar, anul acesta vacanta incepe cu reduceri, cu dor, visare si multe amintiri aduse in prezente de dorinta de a calatori din nou, de a trai vara in culori. Asa ca, Meli Melo Paris propune sa ne facem bagajele, sa alegem o destinatie sigura si sa traim in echilibru cu natura si tot ceea ce ne inconjoara, responsabil si frumos!

In magazine, reducerile aplicate la accesoriile de sezon, sunt de pana la 50%, dupa cum urmeaza: genti- 30%, accesorii pentru par- 30%, bijuterii fantezie- 50%, articole vestimentare- 50%, curele, esarfe & ceasuri- 50%.

Reducerile de sezon vor viza si magazinele Meli Melo Deco. Accesoriile pentru casa vor beneficia de reduceri de pana la 50%, aplicabile diverselor decoratiuni, dar si pieselor de mic mobilier, care vor avea reduceri aplicate de 20%.

Reducerile se vor aplica progresiv, incepand cu 2 iulie, pana la finalul verii, noile procente urmand a se comunica ulterior.

Oferta promotionala se aplica la produsele semnalizate, in limita stocului, in tot lantul de magazine Meli Melo Paris precum si online pe melimelo.ro. Nu se cumuleaza cu alte oferte.