Le Petit Paris, noua colecție Meli Melo Paris Spring/Summer 2021
#accesorii #bijuterii #coresi #Le Petit Paris #Meli Melo Paris #noua colectie #primăvară #primăvara-vară 2021

Le Petit Paris este numele colecției fresh de primavară – vară 2021 de la Meli Melo-Paris. Aceasta a fost creată cu joie de vivre, cu gândul la plimbările lungi pe străduțele pariziene, aer de primavară cu acel quelque chose, ore întregi petrecute la cafenele chic și primele raze de soare sărbătorite în ținute lejere cu dor de city breaks. Noua colecție dezvăluie o selecție de piese vestimentare comfy chic, à la française, dar și accesorii statement, cercei mari sau coliere aurii.

Piesele vedetă ale sezonului “Le Petit Paris” sunt beretele în stil franțuzesc, gențile mici, compacte, în culori vibrante, purtate la ținute minimaliste, dar și bijuteriile aurii, statement, elegante, purtate în combinații casual. Elemente florale, perle, culori pastel, dar și imprimeuri animal print și aplicații din pietre multicolore vor întregi aparițiile inspirate de Micul Paris.

Jachetele din denim, fustele ample din voal, jucăușe în adierea vântului, pantalonii decupați și mixul toujours chic, alb-negru, completează tabloul noului sezon Meli Melo – Paris.

Piesele din sezonul SS’21, “Le Petit Paris, vor debuta o dată cu prima temă a colecției, “Toujours Paris”, începând din 9 martie în magazinul Meli Melo – Paris Coresi.